Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εκτυπωτή

sfakattack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Το πρόβλημα υπάρχει στον εκτυπωτή της ξαδέρφης μου που είναι ο HP Deskjet 5150. Το πρόβλημα που παρουσιάζε είναι ότι χωρίζει τα εκτυπώσεισ κατα περίεργο τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, για παράδειγμα στο κείμενο χωρίζει την κάθε γραμμή σε δύο επιμέρους, σαν να κόβει κάθε γράμμα στη μέση και να αφήνει κενό ανάμεσα. Σκέφτηκα κατευθείαν πως θα είναι πρόβλημα λογισμικού και προσπάθησα να επανεγκαταστήσω τους drivers. Τους απεγκατέστησα αλλα μετά δεν γινόταν η εγκατάσταση. Άλλο πρόβλημα ακόμα βγήκε δηλαδή. Τώρα είμαι σε αυτό ακριβώς το σημείο και δεν ξέρω τι να κάνω. Οπότε κάθε βοήθεια δεκτή παιδιά

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

kata pasa pithanothta einai provlhma me tis kefales...dokimase na fyshxeis (kalo einai me eidiko sprey) tis kefales tou ektypwth,dokimase na ektypwseis mia test page gia na deis an ola einai ok apo kei kai an to provlhma epimeinei thelei service apo texniko...

kata 99% einai thema kefalhs....

Δημοσ.

Έχουν γίνει align οι κεφαλές? Όπβς είπαν και οι άλλοι μάλλον οι κεφαλές είναι. Κάνε και έναν καθαρισμό από το μενού του εκτυπωτή.

Δημοσ.

pantos katharismos kai align diskolo.akoma kai na min ginoun align den kanei toso koufa.alla as ta dokimasei as to bali kai se allo pc kai blepei ti ginetai.as perasei kai allo software (drivers)alios piso stin eteria.

Δημοσ.

Σιγουρα οι κεφαλες ειναι.Δοκιμασε να τις καθαρισεις αλλιως αγοραστε καινουργια μελανια και το προβλημα θα λυθει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...