jimmy156 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Γεια σας εχω αγορασει τη παραπανω καρτα μαζι με το κουτι ειχε και ενα καλωδιο τροφοδοσιας. Ηθελα τωρα να ρωτησω πρεπει να το συνδεσω το καλωδιο αυτο η οχι και εαν ναι πως και που θα το συνδεσω? η μητρικη μου ειναι msi 7071.
papayios Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Λογικα πρεπει να το συνδεσεις σε μια απο τις δωδεκαρες εξοδους του τροφοδοτικου σου . Καλο ειναι να το βαλεις μονο του σε μια γραμμη . Αυτα τα λιγα ξερω , για καρτα γραφικων ψαχνω και εγω και αυτη που πηρες σε AGP μου αρεσει και μενα αλλα ισως παω σε gs λογω αδυναμου pc .
iced Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Καλησπέρα φίλε, φυσικά και θα συνδέσεις το καλώδιο με το τροφοδοτικό σου... Αν δεν εχει έξοδο το τροφοδοτικό θα χρησιμοποιήσεις τον μετατροπέα που σου εχει δώσει η κάρτα...
jimmy156 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Γεια σας και απο μενα αλλα επειδη ειμαι αρχαριος το ενα ακρο το συνδεω πανω στη καρτα αλλα το αλλο ακρο που θα το συνδεσω¨? το συνδεσα κατα λαθος σε ενα ελευθερο καλωδιο που το αλλο ακρο του συνδεοταν μετο DVD και παλι καλα που δεν το εκαψα.
iced Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Κατσε φίλε, το τροφοδοτικό βγάζει καλώδια τα οποια πάνε σε διάφορες συσκευές. Ε, ενα απο αυτά θα πηγαίνει στην κάρτα γραφικών.. Αν δεν υπάρχει ελεύθερο θα χρησιμοποιήσεις μία "προεκταση" η οποιά συνδεεται στην "μια" ακρη του καλωδίου του τροφοδοτικού και τις κάνει "δυο". Ολα αυτά εννοείται τα κάνεις οταν είναι κλειστό το τροφοδοτικό ετσι??? Οχι οταν είναι στο ρευμα. Βγάλτον απο το ρευμα τελειως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.