Προς το περιεχόμενο

leadtek 7600 gt agp

jimmy156

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω αγορασει τη παραπανω καρτα μαζι με το κουτι ειχε και ενα καλωδιο τροφοδοσιας. Ηθελα τωρα να ρωτησω πρεπει να το συνδεσω το καλωδιο αυτο η οχι και εαν ναι πως και που θα το συνδεσω? η μητρικη μου ειναι msi 7071.

Δημοσ.

Λογικα πρεπει να το συνδεσεις σε μια απο τις δωδεκαρες εξοδους του τροφοδοτικου σου . Καλο ειναι να το βαλεις μονο του σε μια γραμμη . Αυτα τα λιγα ξερω , για καρτα γραφικων ψαχνω και εγω και αυτη που πηρες σε AGP μου αρεσει και μενα αλλα ισως παω σε gs λογω αδυναμου pc .

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε, φυσικά και θα συνδέσεις το καλώδιο με το τροφοδοτικό σου... Αν δεν εχει έξοδο το τροφοδοτικό θα χρησιμοποιήσεις τον μετατροπέα που σου εχει δώσει η κάρτα...

Δημοσ.

Γεια σας και απο μενα αλλα επειδη ειμαι αρχαριος το ενα ακρο το συνδεω πανω στη καρτα αλλα το αλλο ακρο που θα το συνδεσω¨? το συνδεσα κατα λαθος σε ενα ελευθερο καλωδιο που το αλλο ακρο του συνδεοταν μετο DVD και παλι καλα που δεν το εκαψα.

Δημοσ.

Κατσε φίλε, το τροφοδοτικό βγάζει καλώδια τα οποια πάνε σε διάφορες συσκευές. Ε, ενα απο αυτά θα πηγαίνει στην κάρτα γραφικών.. Αν δεν υπάρχει ελεύθερο θα χρησιμοποιήσεις μία "προεκταση" η οποιά συνδεεται στην "μια" ακρη του καλωδίου του τροφοδοτικού και τις κάνει "δυο". Ολα αυτά εννοείται τα κάνεις οταν είναι κλειστό το τροφοδοτικό ετσι??? Οχι οταν είναι στο ρευμα. Βγάλτον απο το ρευμα τελειως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...