ichigo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Mpa min to les ta magellan den eine toso akriva pezoun kai arketa ftina exo vri merika edo opos kai edo rikse mia matia alla den ksero kata poso eine afto pu thelis pados ego su eipa pistevo afto pu thes eine afto pu estiles apo to plaisio
Kyanh_Akth Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Γιάννη πόσο κάνει το μηχάνημα αυτό;
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Γιάννη πόσο κάνει το μηχάνημα αυτό; Το ειχα παρει 600 ευρω.
lambrosmic Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 poia einai h gnwmh sas gia ayto ton plohgo? http://www.sony.gr nav-u 50 to exw vrei se poly kalh timh!!! opoios endiaferetai gia group buy as apanthsei...
Lucifer Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Λοιπόν, νομίζω αυτό το thread μου κάνει. Ψάχνω GPS για αυτοκίνητο, το οποίο θέλω να είναι σχετικά λεπτομερές. Δλδ οδούς κτλ και ιστορίες, αλλά και για πιο τζαζεμένα μέρη, βουνά και τέτοιες ιστορίες.
electroasd Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Λοιπόν, νομίζω αυτό το thread μου κάνει.Ψάχνω GPS για αυτοκίνητο, το οποίο θέλω να είναι σχετικά λεπτομερές. Δλδ οδούς κτλ και ιστορίες, αλλά και για πιο τζαζεμένα μέρη, βουνά και τέτοιες ιστορίες. Για να εχεις ολα αυτα , χρειαζεται ενα μηχανηματακι που να ειναι παραμετροποιησιμο.... Γνωμη μου ειναι να παρεις PDA και να το εχεις και για gps και για υπολογιστη. Μεχρι ποσα λεφτα διαθετεις?
Prof_Chaos Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 εγώ πήρα ενα mio168 πάμθηνα και του πέρασα πάνω destinator6.1...Παίζει άψογα και κάνω την δουλειά μου μια χαρά..
Flying_Dutchman Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Για ΠΟΛΛΕΣ πληροφοριες σχετικες, δειτε στο φορουμ της NGi (η εταιρεια που φτιαχνει τους χαρτες του destinator για την Ελλαδα). http://www.ngi.gr/forum
Lucifer Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Ευχαριστώ όλους παιδιά! electro, δεν με ενδιαφέρει η πολυχρηστικότητα, περιορισμός ουσιαστικός δν υπάρχει, απλώς μην ξεφύγω με κάτι που δν χρειάζομαι.
Asxetius Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Τσέκαρε ΜΙΟ 350 GPS, έχει sirf III, bluetooth, cpu 400MHz, windows 5, στα 239 ευρώ(shop21) με βάση αυτοκινήτου, φορτιστή αυτοκινήτου. Μόνο μια κάρτα SD θα χρειαστείς 1 ή 2 GB(15-25 ευρω). Σύνολο κάτω απο 300 ευρω. Εχω πάρει 3 μέχρι στιγμής για φίλους. Κανένα παράπονο. 239 ευρω http://www.shop21.gr/product/product.hel.asp?pfid=24978&prid=25396 ΜΙΟ 550 έχει και wifi. 318.33 ευρω http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=5186
poulinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 ta mio se gps mou thimizoun oti ta acer se laptop......
electroasd Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Ευχαριστώ όλους παιδιά! electro, δεν με ενδιαφέρει η πολυχρηστικότητα, περιορισμός ουσιαστικός δν υπάρχει, απλώς μην ξεφύγω με κάτι που δν χρειάζομαι. Παρε το ΜΙΟ Ρ350. Το πηρα και εγω και εχω μεινει υπερ ευχαριστημενος!!!!! Το πηρα μονο 234€!!!! Εαν θες θα σου πω και το που! Και το σημαντικοτερο ειναι οτι εχει 2 χρονια εγγυηση.... Καμια αλλα μαρκα εδω στην Ελλαδα δεν δινει.... ta mio se gps mou thimizoun oti ta acer se laptop...... Γιατι το λες αυτο???? Ειναι προβληματικα και καλα???
poulinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Παρε το ΜΙΟ Ρ350. Το πηρα και εγω και εχω μεινει υπερ ευχαριστημενος!!!!! Το πηρα μονο 234€!!!! Εαν θες θα σου πω και το που! Και το σημαντικοτερο ειναι οτι εχει 2 χρονια εγγυηση.... Καμια αλλα μαρκα εδω στην Ελλαδα δεν δινει.... Γιατι το λες αυτο???? Ειναι προβληματικα και καλα??? apla pisteuo oti mporeis me liga lefta parapano na breis kati me kalitero onoma apo to mio.opos akrivos kai me ta acer.oloi exoun porothei epidi ine ftina allo pou meta akoustikan pola parapona.ti na po ego pantos tha protimousa na paro ena pds px hp i kati allo kai meta na pao na paro ena kalo dekti bluetooth .tha bgei pio akriva alla tha exo kati pio kalo apo to built in
electroasd Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 apla pisteuo oti mporeis me liga lefta parapano na breis kati me kalitero onoma apo to mio.opos akrivos kai me ta acer.oloi exoun porothei epidi ine ftina allo pou meta akoustikan pola parapona.ti na po ego pantos tha protimousa na paro ena pds px hp i kati allo kai meta na pao na paro ena kalo dekti bluetooth .tha bgei pio akriva alla tha exo kati pio kalo apo to built in Θα σε ρωτουσα να μου πεις κατι ποιο καλο με λιγα λεφτα παραπανο , αλλα με προλαβες... Δικιο εχεις για τα laptop , αλλα σε αυτη την περιπτωση κανεις καποιο λαθος. Και να σε πληροφορησω πως τα ΗΡ παρουσιαζουν περισσοτερα προβληματα απο τα υπολοιπα PDA.....
poulinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 min kolas me to hp alla genikos oxi mio ego tha elega.as ine oti allo thes.apo dell kai den xero ti allo iparxei.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.