Προς το περιεχόμενο

Αποστολή Fax μέσω ADSL – γίνεται;

understatement

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι εφικτό να στείλω Fax μέσω ADSL γραμμής; Τι λογισμικό χρειάζομαι; Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το θέμα - ούτε καν τις μέρες που ήμουν δέσμιος του modem μου - και δεν γνωρίζω τις τεχνικές του προεκτάσεις... οπότε κάθε συμβουλή είναι χρήσιμη.

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!

Δημοσ.

Φιλε μου εγω δεν καταφερα να βγαλω ακρη (ισως και να υπαρχει λυση και να μην την ξερω), γι' αυτο πηγα σημερα και αγορασα ενα πολυμηχανημα με φαξ. Βαρεθηκα να ψαχνω και να μην βρισκω τιποτα...

Δημοσ.

Λογικά πρέπει να γίνεται όπως και η λήψω φάξ. Μια γραμματέας στη δουλειά που είμαι, κάθε φάξ που έρχεται της εμφανίζεται στο ουτλοοκ και από εκεί και πέρα το εκτυπώνει! Κάπως έτσι θα μπορούμε πιστευω να το κάνουμε και στο σπίτι. Θα μάθω περισσοτερα

Δημοσ.

από adsl γραμμή δεν γίνετε, γιατί απλούστατα τα modem/router δεν έχουν και fax δυνατότητα... Τα παλιότερα μηχανάκια ήταν fax/modem... Σε κάποιες εταιρίες (χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, εκεί που δουλεύω τουλάχιστον έτσι είναι), όταν έρχετε ένα fax, το παραλαμβάνει το xerox fax που έχουμε και το στέλνει εσωτερικά στο mailbox της συσκευής το οποίο μπορεί να το δει κανείς και από το outlook...

Σαν πιο εύκολη λύση μου φαίνετε να πάρεις ένα fax/modem και να εφαρμόσεις τη λύση που σου είπε ο φίλος adi32 παραπάνω...

Δημοσ.
με ενα απλο μοντεμακι και το προγραμμα των xp

απλα βαλε ενα διακλαδωτη στη γραμμη του dsl και ενα φιλτρο

nai vre paidia exei dikio o filos adi32 etsi to doulevo kai ego kana xrono tora..

ena montemaki exei 9 eyro ti polimixanimata kai trela exoda..

enarxi>ektipotes kai fax>prosthiki fax.sou zitaei to cd ton windows kai telos..

• 4 χρόνια αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...