understatement Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Είναι εφικτό να στείλω Fax μέσω ADSL γραμμής; Τι λογισμικό χρειάζομαι; Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το θέμα - ούτε καν τις μέρες που ήμουν δέσμιος του modem μου - και δεν γνωρίζω τις τεχνικές του προεκτάσεις... οπότε κάθε συμβουλή είναι χρήσιμη. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!
musician Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Φιλε μου εγω δεν καταφερα να βγαλω ακρη (ισως και να υπαρχει λυση και να μην την ξερω), γι' αυτο πηγα σημερα και αγορασα ενα πολυμηχανημα με φαξ. Βαρεθηκα να ψαχνω και να μην βρισκω τιποτα...
Socratis_g Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Λογικά πρέπει να γίνεται όπως και η λήψω φάξ. Μια γραμματέας στη δουλειά που είμαι, κάθε φάξ που έρχεται της εμφανίζεται στο ουτλοοκ και από εκεί και πέρα το εκτυπώνει! Κάπως έτσι θα μπορούμε πιστευω να το κάνουμε και στο σπίτι. Θα μάθω περισσοτερα
adi32 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 με ενα απλο μοντεμακι και το προγραμμα των xp απλα βαλε ενα διακλαδωτη στη γραμμη του dsl και ενα φιλτρο
kogos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 από adsl γραμμή δεν γίνετε, γιατί απλούστατα τα modem/router δεν έχουν και fax δυνατότητα... Τα παλιότερα μηχανάκια ήταν fax/modem... Σε κάποιες εταιρίες (χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, εκεί που δουλεύω τουλάχιστον έτσι είναι), όταν έρχετε ένα fax, το παραλαμβάνει το xerox fax που έχουμε και το στέλνει εσωτερικά στο mailbox της συσκευής το οποίο μπορεί να το δει κανείς και από το outlook... Σαν πιο εύκολη λύση μου φαίνετε να πάρεις ένα fax/modem και να εφαρμόσεις τη λύση που σου είπε ο φίλος adi32 παραπάνω...
karolos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 den kserw an ennoeis ayto alla rikse mia matia... edw
harrys23 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 με ενα απλο μοντεμακι και το προγραμμα των xp απλα βαλε ενα διακλαδωτη στη γραμμη του dsl και ενα φιλτρο nai vre paidia exei dikio o filos adi32 etsi to doulevo kai ego kana xrono tora.. ena montemaki exei 9 eyro ti polimixanimata kai trela exoda.. enarxi>ektipotes kai fax>prosthiki fax.sou zitaei to cd ton windows kai telos..
2arkoudi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Tis forthnet leitourgi exi stili pote kanis fax ?
understatement Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Thanks guys, alla eimai me wireless kathoti h pio kondini priza einai giro sta 15metra apo to grafeio mou. Sto site ths forthnet vrika afto to link: http://www.tpc.int/tpc_home.html
2arkoudi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Ean stilete free apo kana site grapste to edo - enimeroste mas -
gv Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 me adsl den ginetai ... pare ena modem me 10 euros ...
manitaroulis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Nomizetai oti de ginetai, mporeis na xrisimpoihseis ena soft phone, na sikwsei ti grammi, kai na kanei implement to fax protocol over ip. Yparxoun kai hardware luseis cisco kai lynxis alla einai panakrives
Vasilis_1975 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μανιταρουλη μήπως μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος??Πως κ τι χρειαζεται ακριβώς??
2arkoudi Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Εχω στειλει κανονικα και δωρεαν με αυτο http://www.myfax.com/free/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.