keno_aeros Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 re paidia ti egine me ton extreme ton server?kserei kaneis?epese exthes kai simera koitao tin selida tou kai blepo kati FBI kai mourlathika.kserei kaneis tpt?
Meraklis56 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 γιατι τον έκλεισαν?κάτι λένε για Piracy και media.. καμια λεπτομέρεια δεν παίζει?**** τις "κακες" οργανώσεις...
[email protected] Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 re pedia kai o Dragon Network kai o l2-paradise kati epa8an ti pezei edw pera?
billpeppas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 kala nea, mpas k ksekolisete ligo k deite oti yparxei k allos kosmos ektos ton 4on toixon tou domatiou sas
takis456 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Λοιπόν παιδιά άσχημα νέα. Μάλλον πάει ο extreme. Χθες το βράδυ έκλεισε ο extreme και το site έγινε forward στο site του fbi. Ένας από τους υπεύθυνους στο l2extreme ισχυρίζεται ότι τον επισκέφτηκε κάποιος από το fbi και του έκανε ερωτήσεις και έφυγε. Υπάρχουν ορισμένες ενδείξεις ότι μπορεί να είναι ψεύτικο (αλλά αμφιβάλλω). Για παράδειγμα το που δείχνει ενα domain καθορίζεται από τους nameservers. Στην συγκεκριμένη περίπτωση οι nameservers που δείχνουν στο site του fbi είναι μέσω της EMON (μιας εταιρίας που νοικιάζει host) ενώ λογικά το fbi θα πρέπει να έχει κάποιο δικό του provider. Επίσης σε τέτοιες περιπτώσεις (κυρίως warezαδικα) υπάρχει πρώτα κάποια προειδοποίηση.. ενώ στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρξε. Άλλοι servers όπως ο l2r και ο l2p έκλεισαν προσωρινά μέχρι να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα. Όλα τα accounts και οι chars υπάρχουν ακόμα και δεν έχουν χαθεί.
Meraklis56 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 kala nea, mpas k ksekolisete ligo k deite oti yparxei k allos kosmos ektos ton 4on toixon tou domatiou sas ας γίνω ο κακός λίγο,για άλλη μια φορά :twisted: α)ποιος είπε οτι είμαστε κολλημένοι με l2,και δεν βγαίνουμε έξω,αν και στην περίπτωση μου συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο β)ποιος είπε οτι θέλουμε κάποιον για να μας λέει τι να κάνουμε? και btw,κάποιοι κρίνουν πριν καν μάθουν λεπτομέρεις πχ,οτι Δεν έχω το l2...το έχω σβησμένο απο τις αρχές καλοκαιριού,και άντε και το είχα τι έγινε?δεν κατάλαβα το ύφος σου billpeppas,κανεις δεν μπορει να συνδιάζει gaming+ζωή?γιατι πάντα όλοι οι Έλληνες τα πέρνουν πάντα στα υπερβολικά καθώς και ποιος είσαι για να κρίνεις έναν άνθρωπο που δεν τον ξες,παραμόνο το nick που χρησιμοποιει?
manic Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 kala nea, mpas k ksekolisete ligo k deite oti yparxei k allos kosmos ektos ton 4on toixon tou domatiou sas πες τα ρε φιλαρακο .......... (ποσο θα ηθελα να εβλεπα το wow, και το line age να εκλειναν εστω για μια μερα...........) ας γίνω ο κακός λίγο,για άλλη μια φορά :twisted:α)ποιος είπε οτι είμαστε κολλημένοι με l2,και δεν βγαίνουμε έξω,αν και στην περίπτωση μου συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο β)ποιος είπε οτι θέλουμε κάποιον για να μας λέει τι να κάνουμε? και btw,κάποιοι κρίνουν πριν καν μάθουν λεπτομέρεις πχ,οτι Δεν έχω το l2...το έχω σβησμένο απο τις αρχές καλοκαιριού,και άντε και το είχα τι έγινε?δεν κατάλαβα το ύφος σου billpeppas,κανεις δεν μπορει να συνδιάζει gaming+ζωή?γιατι πάντα όλοι οι Έλληνες τα πέρνουν πάντα στα υπερβολικά καθώς και ποιος είσαι για να κρίνεις έναν άνθρωπο που δεν τον ξες,παραμόνο το nick που χρησιμοποιει? μαλλον δεν ξερεις οτι 1)το 65% των παιχτων του wow ειναι εθισμενοι.... 2)ουτε οτι υπαρχουν κλινικες για gamerz 3)οτι εχω φυγει απο την παρεα μου και εχω βρει αλλη για αυτον και ΜΟΝΟ τον λογο :cry: θες να σου πω και αλλα για να αλλαξεις γνωμη????????:-? :-?
takis456 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 μαλλον δεν ξερεις οτι1)το 65% των παιχτων του wow ειναι εθισμενοι.... 2)ουτε οτι υπαρχουν κλινικες για gamerz 3)οτι εχω φυγει απο την παρεα μου και εχω βρει αλλη για αυτον και ΜΟΝΟ τον λογο :cry: θες να σου πω και αλλα για να αλλαξεις γνωμη????????:-? :-? Επειδή οι φίλοι σου έχουν κολλήσει με το wow αυτό σημαίνει ότι θα αλλάξεις γνώμη σε αυτούς που παίζουν? Αφενός αυτό το thread δεν έχει σχέση με το wow και αφετέρου δεν γίνεται συζήτηση περί του line αλλά περί το κλείσιμο κάποιου server, τι επιπτώσεις θα έχει και τι θα γίνει τελικά με τους servers. Όσοι διαφωνούν ή πιστεύουν ότι όλοι είναι κολλημένοι με αυτά τα games μπορούν να ανοίξουν ένα νέο thread και να αναφέρουν τις επιπτώσεις που έχουν τα RPG στην κοινωνικότητα των ατόμων. Just my 2 cents!
Tetix Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Οι άλλοι 2 (Paradise κ xtreme) μάλλον δεν δέχτηκαν απειλές αλλά μαζεύτηκαν επειδή φοβήθηκαν... Το πρόβλημα ήταν πιθανότατα ότι υπήρχε η δυνατότητα donation σε αυτούς τους σέρβερ, που σημαίνει ότι κάποιοι έβγαζαν λεφτά . . .
takis456 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Τον extreme τον έκλεισε το fbi και ανακρίνει τον έναν από τους υπεύθυνους στον server (τον shmee). Το άτομο που έχει τον L2-Paradise αποφάσισε τελικά να τον κλείσει και μάλλον θα γίνει το ίδιο και για τον L2Revenge. Υπάρχει ένα thread στο επίσημο forum της ncsoft που αναφέρεται στο περιστατικό: http://boards.lineage2.com/showflat.php?Cat=0&Number=756793&page=0&fpart=1&vc=1
soulisgr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Επειδή οι φίλοι σου έχουν κολλήσει με το wow αυτό σημαίνει ότι θα αλλάξεις γνώμη σε αυτούς που παίζουν? Αφενός αυτό το thread δεν έχει σχέση με το wow και αφετέρου δεν γίνεται συζήτηση περί του line αλλά περί το κλείσιμο κάποιου server, τι επιπτώσεις θα έχει και τι θα γίνει τελικά με τους servers. Όσοι διαφωνούν ή πιστεύουν ότι όλοι είναι κολλημένοι με αυτά τα games μπορούν να ανοίξουν ένα νέο thread και να αναφέρουν τις επιπτώσεις που έχουν τα RPG στην κοινωνικότητα των ατόμων. Just my 2 cents! Κανενας αλλος server παιζει?
takis456 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Εάν θες να δεις servers πήγαινε εδώ: http://www.gamesites200.com/lineage2/ Αυτοί που είναι πάνω-πάνω έχουν μεγάλη πιθανότητα να κλείσουν ^^ (ο πρώτος πχ είναι ο official, ο 2ος είναι ο extreme που έκλεισε κτλ κτλ). Μπορείς να δοκιμάσεις από ελληνικούς το bnb και noobwars που είναι δύσκολο να κλείσουν αλλά πρέπει να είναι αργοί.
gio@ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Egw piga telika ston Elite pou exei kosmo k kosmaki :-D :-D :-D opois 8elei erxetai Nick:GioGr
BrainFuck Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΧΤΕ ΟΛΟΙ LEITE.ΛΕΕΙ ΤΡΕΛΑ.Τον EXTREME τον κλείσανε από το FBI!!Αυτό έγινε επειδή έδιναν τον client δωρεάν ενώ πλέον για να πάρεις τον client πρέπει να τον αγοράσεις.. Το μόνο που ελπίζω είναι να μην κλείσουν και τον ELITE για τον ίδιο λόγο..Αλλά ο client που δίνει ο elite δν λειτουργεί και έτσι ελπίζω να ΜΗΝ κλείσει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.