Προς το περιεχόμενο

Καλά πλάκα με κάνουν στην ΟΤΕnet?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγορασα στις 1/7 το 512 πακετο και εληγε στις 1 /11. ζητησα ομος αρχες σεπτεμβρη αναβαθμιση στα 1024 οταν εληγε η τετραμηνη προπληρωμενη συνδεση.ετσι ελεγα αφου θα πληρωνω 1024 με την αναβαθμιση του οτε θα γινει 2048 τσαμπε οπως και εγινε.ηρθε ο λογαριασμος ομως και μου ζητανε 45 ευρω!καλα πλακα με κανουν?εχει λογικη αυτο που λενε?εγω αιτηθηκα 1024 με 26 ευρο τοτε.δηλαδη την αναβαθμιση του οτε θα την πληρωνω?

καποιος ας με διαφωτισει πριν κατεβω με την καραμπινα....

Δημοσ.
αγορασα στις 1/7 το 512 πακετο και εληγε στις 1 /11. ζητησα ομος αρχες σεπτεμβρη αναβαθμιση στα 1024 οταν εληγε η τετραμηνη προπληρωμενη συνδεση.ετσι ελεγα αφου θα πληρωνω 1024 με την αναβαθμιση του οτε θα γινει 2048 τσαμπε οπως και εγινε.ηρθε ο λογαριασμος ομως και μου ζητανε 45 ευρω!καλα πλακα με κανουν?εχει λογικη αυτο που λενε?εγω αιτηθηκα 1024 με 26 ευρο τοτε.δηλαδη την αναβαθμιση του οτε θα την πληρωνω?

καποιος ας με διαφωτισει πριν κατεβω με την καραμπινα....

Πριν βγεις με τη Καραμπίνα κάνε κατι πιο απλό καλείς 8001126000 και ζητάς να συνδεθείς με το τμήμα λογαριασμών να σου πουν αναλυτικά (καλείς καθημερινά 9-5). Επειδή το κόστος θα ήταν 43,30 αν ήταν η σημερινή χρέωση του 2048 υποθέτω απλά ότι επειδή πολλές φορές ο πρώτος λογαριασμός είναι λίγο ασυνάρτητος γιατί μετράει ένα μήνα ολόκληρο και κάποιες μέρες από τοτε που εληξε το προπληρωμένο. Επίσης σίγουρα είχες στείλει και το συμβόλαιο 12μηνης δέσμευσης για να ισχύει η προσφορά με τα 26ευρώ;

Δημοσ.

poulinos mou vazeis idees!oraios!

guys fysika kai eixa steilei aitisi gia 1024 me 26 euro kai me eixan pei oti prepei na liksei i propliromeni prota 512.pira tilefono kai ti moy eipan?na aititho leei 512!kala pame kala?512 eixa prin.kai i update tou ote tha paei xameni?

Δημοσ.

ak?mitera rossia?

loipon vrika tin aitisi kai leei imerominia apostolis 24/7.

simiosi: 1024 - 43,3 euro!se parenthesi"mexri 31/7 mono 26 euro!"

exo kai to fax apostolis.

moy fainetai oti to ak einai poly ligo gia kati tetoia!

Δημοσ.

loipon guys se ayti ti xora o kathenas me to spathi toy etsi loipon afoy zostika ola ta parapano guns piga sta kentrika tis otenet.ekei afoplistika apo tin omorfi parousia poy ithele na mathei to problem mou.afoy tis eksigisa me leei sto telos oti ontos exoun kanei lathos afoy prota edeiksa tin apodeiksi toy fax me tin imerominia apostolis.

gia ayto sas leo ti ak,ti ta opla apo to doom se tetoies parousies den ....den pou sas leo!

ola kalos!mporei na kleidothei to topic tora.na ste kala!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...