giannakis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 τι μπορει να συμβαινει οταν το πισι δεν κανει αμεσως ρισταρτ αλλα καθηστερει αρκετα? (να κλεισει προγραματα κτλ) επισης ταυτοχρονα με αυτο τα παιχνιδια αργουν αρκετα να κανουν λοουντ ενω γενικοτερα οι υπολοιπες εφαρμογες πανε καλα εκανα σερτς με αντι (βαιρους,σπαιγουερ,αντγουερ) αλλα δε βρηκα κατι κανω και ντιφραγκ αυτη τη στιγμη θα εκτιμουσα τη βοηθεια σας,ευχαριστω
Diablos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Την ώρα που είσαι στα Windows, πάτα Ctrl+Alt+Delete και επέλεξε το tab, processes. Κάνε sort κατά CPU και δες αν κάποιο από τα προγράμματα που έχεις ενεργά, τρώει πάρα πολλούς πόρους από το σύστημά σου. Αυτό μου έρχεται στο μυαλό προς το παρόν.
tolis86 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 μια ανασυγκροτηση δισκου θα βοηθουσε πολυυυυυ αν ειναι αυτη η αιτια...τωρα παλι ισως να ειναι το αντιικο σου...αν το εχεις βαλει να κανει σκαν οτι ανιγεις τοτε καθηστερει το συστημα διοτι καταλαβενεις..να το διαβασει να το σκαναρει να δωσει οκ να το διαβασεις μετα εσυ...εγω πχ με το κασπερσκυ το εχω απενεργοποιησει το αντιβαιρους και το εβαλα να κανει σκαν καθε μερα στις 7 το πρωι γιατι αλλιως ψιλοσερνομαι...ιδικα στα παιχνιδια η διαφορα ειναι τραγικη...στο 3dmark 2005 πριν ειχα 4700 ποντους ενω τωρα 5800 ...!! φαντασου στα παιχνιδια...
giannakis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 το μπουτ ειναι πολυ γρηγορο,στο κλεισιμο ειναι το πακετο (αν και δεν γινεται παντα,αλλο περιεργο και αυτο) για τα γκειμς καμμια προταση?το θεμα ειναι οτι μεχρι χτες δεν παρουσιαζε προβλημα
Diablos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δες αυτό που σου είπα και μετά κοιτάς πιο βαθιά το θέμα. Μπορεί κάποια εφαρμογή που έχεις ανοίξει και την κλείνεις, να μην τερματιστεί σωστά, και τα Windows να προσπαθούν συνεχώς να την κλείσουν χωρίς αποτέλεσμα. Εαν δεν τη βρείς στο processes και δεν κάνεις End Task, θα σου τρώει όλο το CPU. Μήπως χτές εγκατέστησες κανα καινούριο προγραμματάκι ή άλλαξες καμιά ρύθμιση;
giannakis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 δεν υπαρχει κατι που τρωει το σιπιγιου μετα το ινσταλ του νερο το παρατηρησα αλλα δεν παιρνω και ορκο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.