glyfadas7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Καλημέρα σε ολους,ειμαι συχνος επισκεπτης του site και προσφατα εγινα μελος για να συμμετεχω στο forum.Στο θεμα μας τωρα.Το συστημα μου ειναι AMD 2600,1GB memory,Geforce 6600 LE, QDI Qudoz motherboard.Τωρα τελευταια σε παιχνιδια οπως το Fifa manager 07 αλλα και το 06 κατα την διαρκεια του 3d αγωνα η εικονα παγωνει ενω ο ηχος συνεχιζει.Μερικα απο τα γραφικα στην οθονη εξαφανιζονται,ο ηχος παγωνει τελειως και μετα απο λιγα δευτερολεπτα ξανα ολα νορμαλ.Με την προηγουμενη καρτα FX5200 ενω το Fifamanager06 επαιζε καλα μου εκανε τα ιδια προβληματα μετα απο ενα διαστημα.Οποτε λεω εγω δεν πρεπει να φταει η νεα καρτα.Φορματ εχει γινει προσφατα αλλα το προβλημα παραμενει.Και σε παλιοτερα παιχνιδια οπως το ROME TOTAL WAR,αλλα και σε νεοτερα οπως το FIFA07 τα παιχνιδια κολλαγανε για λιγο και μετα απο λιγο παλι νορμαλ.Α!κατι που ξεχασα να πω.Στο φιφα manager 07 καμια φορα και στο fifa07 εμφανιζονται χαλασμενα πολυγωνα.Eμενα το μυαλο παει στο τροφοδοτικό(350) ή στο motherboard.Αν κανεις εχει ποτε συναντησει κατι παρομοιο ή εχει κατι να με συμβουλεψει ειναι ευπροσδεκτος. ευχαριστω και για την υπομονη να διαβασετε ολο αυτο.
panagos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δεν νομίζω να είναι τροφοδοτικό. Η QDI μάλλον κάνει τη δουλειά. Αφού πλέον είσαι σίγουρος πως δεν φταίει η κάρτα σου, πάρε το δίσκο σου και δοκίμασέ τον σε κάποιο φίλο σου. Αν κάνει τα ίδια φταίει ο δίσκος. Αν όχι.. η QDI. Αρκεί βέβαια ο φίλος σου να μην έχει το ίδιο σύστημα με σένα!!
glyfadas7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Εννοεις τον σκληρο δισκο ετσι...λιγο κουφο μου φαινεται να φταιει ο δισκος αλλα δεν χανω τιποτα να δοκιμασω.και γω το motherboard βλεπω πιο πιθανο σαν την πηγη της ζημιας. ευχαριστω.
billpeppas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Το πρώτο πράγμα που θα κοίταγα σε αυτή την περίπτωση είναι η θερμοκρασία της κάρτας γραφικών ( σε Idle & Load ).
glyfadas7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 ειναι τσεκαρισμενη η θερμοκρασια.ολα οκ εκει.
ARTH0UR0S Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 mono se game sto kani ? mipos na trexeis kamia efarmogi varvati na zorisis ton epeksergasti sou ligo na dis ama sou krasari to pc genika kai den fteei i karta paromia provlimata eixa kai go alla eitan oti o epeksergastis varage treles thermokrasies logo skonis stin psixtra peta ena everest pano kai parakolouthise to ligo
glyfadas7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 μονο σε παιχνιδι το κανει ενω παλαιοτερα δεν το κανε.το everst που θες να πεταξω πανω μακαρι να ξερα τι ειναι...ειμαι νεος σε τετοια οποτε καντο λιγο πιο λιανα...thanx arthouros.
tolis86 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 αν μπορεις μετρα τα 12βολτ του τροφοδοτικου σου... τι μαρκα ειναι ποσο καιρο το εχεις ποσο δουλεψε?
glyfadas7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 επειδη δεν ειμαι σπιτι στον υπολογιστη,το μονο που μπορω να σου πω τωρα ειναι οτι το εχω δυο χρονια.
tolis86 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 αμα ειναι μαρκα μεκαψες και δοουλεβει σα σκυλι 2 χεονια συνεχεια και μαληστα με μεγαλο φορτο τοτε θα εχουν πεσει τα βαττ που δινει και οι τασεις θα ειναι χειρωτερες...και σε ακριβα δλδ γινεται αλλα σε μικροτερο βαθμο....
Rikos_69 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Φιλε μου ειναι 1000% η motherboard. Αυτες οι QDI παρουσιαζουν ανεξηγητες ασυμβατοτητες και κυριως με καρτες γραφικων NVIDIA. Αλλαξε μητρικη και θα καταλαβεις...
glyfadas7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Φιλε Rikos_69 και μενα εκει παει το μυαλο μου.εχεις να προτεινεις καμια μητρικη μιας και η καρτα μου ειναι AGP....?
tolis86 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 ο επεξεργαστης σε τι σοκετ μπαινει? Α ή 754?
glyfadas7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Φιλε μιας και δεν θυμαμαι(μαλλον Α) και μιας και δεν ειμαι και πολυ εξπερτ σε αυτα,γιατι ρωτας...για να μαθαινω κιολας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.