Προς το περιεχόμενο

Registry Cleaner

georgeuk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαρτάται από την χρήση που κάνεις στο PC σου.

Κάποιος που εγκαθιστά/απεγκαθιστά συνεχώς προγράμματα, και ταυτόχρονα θέλει (και μπορεί*) να διατηρεί σε άψογη κατάσταση το PC του, θα αναζητήσει κι ένα registry cleaning utility για να ολοκληρώσει το "πακέτο". Συνήθως αυτά τα utilities είναι ασφαλή (στην χειρότερη, κρατούν backup των αλλαγών που κάνουν). Οι απόψεις ότι καλύτερα να μην πειράζεται η registry, αφορούν κυρίως αυτούς που δεν έχουν αρκετές γνώσεις, και κυριότερα το manual editing - "με το χέρι" που λέμε, μέσω του regedit.

*(βλέπε optimization σε page files, defragmentations, cleanups, running processes κτλ.)

Δημοσ.

Θα σου προτεινα το πολυ αξιολογο system Mechanic που το εχω πολλα χρονια και ειναι τελειο, σε τοσα συστηματα που ειχα δεν μου ειχει δημιουργησει ποτε του προβλημα.

Δημοσ.

registry mechanic παρα πολύ καλό.μέχρι στιγμής δεν είχα κανένα πρόβλημα.θέλει μια στοιχειώδη γνώση.πχ μην κάνεις dl από κάπου,δεν έχει τελειώσει κ σει τρέχεις το registry mechanic+back up κ είσαι κομπλέ.κάπου είδα και νέο release(6.0.κάτι) που δεν έχω δοκιμάσει αλλά i trust

Δημοσ.

eyxaristo paidia me kalipsate pros to paron. to xrisimopoiusa kairo to registry mechanic apla den imun siguros giati se opio site kai na pas i kathe etairia plasarei to diko tis proion os to kalitero kai anarotiemai an ontos kanun dulia. kai kati allo pu anarotiemai. mia mera egkatestisa to kai to regcure http://www.regcure.com. eixa kai ta dio kai registry mechanic kai regcure. etreksa lipon to registry mechanic kai mu brike kapu sta 40 lathi. den ta ekana fix. epita etreksa to regcure kai mu brike giro sta 200 lathi. ti na empisteyto. pos ginetai na exoun tosi megali diafora.

Δημοσ.

Καί πού να τρέξεις το WinASO REGISTRY OPTIMIZER να δείς πόσα περισσότερα θα σού βρεί.Είναι το πλέον ανταγωνιστικό τού registry mechanic στα σχετικά φόρουμ διεθνώς.Το χρησιμοποιώ εδώ καί αρκετό καιρό καί παρατήρησα μιά καταπληκτική σταθερότητα τού συστήματος,αν καί μιά προηγούμενη έκδοση τού προγράμματος ίσως λόγω κάποιου bug πού στη συνέχεια το διόρθωσαν μού είχε κλείσει το ws_ftp ένα πρόγραμμα ανεβοκατεβάσματος δικών μου σελίδων στον server.Με την τελευταία έκδοση μού βρήκε 450 invalid εγγραφές στο μητρώο τη στιγμή πού το registry mechanic μού ανακάλυπτε κάπου 80.Αυτό μπορώ να το εξηγήσω ως εξής.

Καί τα δύο προγράμματα βρίσκουν καί διορθώνουν τις κρίσιμες καταχωρήσεις πού ευθύνονται κυρίως γιά μπλέ οθόνες ή βραδυπορία τού υπολογιστή κυρίως λόγω κατακερματισμού τού μητρώου (οι τελευταίες εκδόσεις τέτοιων προγραμμάτων κάνουν καί ανασυγκρότηση τού μητρώου εκτός από καθαρισμό) όμως το REGISTRY OPTIMIZER ψάχνει ακόμη περισσότερο καί βρίσκει καί αρκετές ακίνδυνες εγγραφές.Έτσι είδε ως ακίνδυνη μιά καταχώρηση τού ws_ftp όπως είπα πριν την έσβησε ενώ δεν ήταν invalid καί έτσι δεν μού άνοιγε μετά η εφαρμογή.Μετά βέβαια διορθώθηκε με την επόμενη έκδοση.Πολλοί λένε ότι τέτοια προγράμματα είναι πολυτέλεια ή επικίνδυνα άρα αχρείαστα εγώ όμως μπορώ να πω ότι μού έχουν λύσει πολλά προβλήματα στο παρελθόν καί τα θεωρώ απαραίτητα.Πάντως να πάθεις ζημιά δεν πρόκειται γιατί κάνεις restore τα backup πού κρατάνε.

conclusion:

To RM είναι πιό προσεκτικό από το RO.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...