Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με eMule

Fozzy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά εδω και 2 χρονια χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο πρόγραμμα και δεν είχα ποτέ καποιο πρόβλημα (δεδομένου οτι δεν την έχω ψάξει ιδιαίτερα με servers κλπ)

Σημερα μετα απο 2 μερες χωρις DSL (να'ναι καλα ο ΟΤΕ) ανοίγω το eMule και μου τα εδειχνε όλα κόκκινα.. sources 0!!

Ααποφασίζω οτι ειναι καιρος να περασω απο την 0.47b στην 0.47c μηπως παίζει καποιο προβλημα εκεί...

Τα ίδια!

Οταν συνδέομαι σε servers μου λεει οτι η port 4662 ειναι Unreachable παρολο που την εχω ανοιξει απο το ΝΑΤ του ρούτερ, εχω κάνει allow το emule στο Sygate firewall που χρησιμοποιώ και το firewall των windows XP ειναι απενεργοποιημένο!!!

Το ακόμα πιο κουφό ειναι οτι τρέχω το test Ports απο το μενου Options--> Connections και δε μου βρίσκει πρόβλημα...

Σε μερικους σερβερς που κατάφερα να συνδεθώ.. παλι τα sources ηταν 0...για τα αρχεία που κατέβαζα

Τι μπορει να φταίει?

Δημοσ.

Αλλαξα ports απο το μουλάρι και ρυθμισα αντιστοιχα το ΝΑΤ τώρα συνδέομαι κανονικά στους servers χωρις κανενα προβλημα, μονο που απο sources παλι 0 βλεπω...

Καμια ιδέα?

Δημοσ.

ειμαι με High ID και σε διάφορα search μου εbγαλε ελάχιστα sources (1-2 καθε αρχειο) αλλα και παλι οταν παω να κατεβάσω καποιο απο τα αρχεια αυτα μου λέει 0sources...

Eχω αρρωστήσει!

Μπορεί κάποιος να μου πεί ποιά αρχεία να κρατήσω backup για να μη χάσω τη download λίστα μου και οτι εχει κατέβει ημιτελώς στο Temp, μηπως το βγάλω τελείως το eMule και το ξαναπεράσω? (μπορεί και να δουλέψει)

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου πεί ποιά αρχεία να κρατήσω backup για να μη χάσω τη download λίστα μου και οτι εχει κατέβει ημιτελώς στο Temp, μηπως το βγάλω τελείως το eMule και το ξαναπεράσω? (μπορεί και να δουλέψει)

Τα πιο σημαντικά είναι τα preferences.dat (από κει σε αναγνωρίζουν οι άλλοι), clients.met (τα credits που έχουν άλλοι από σένα) και known.met (το ιστορικό των αρχείων).

Είναι κι άλλα: http://insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=163953

Δημοσ.

Παιδια τελικα με uninstall και re-install κρατωντας backup τα Temp και τα αρχειακια που λεει ο Eusebius στο σχετικο λινκ που παρέθεσε ολα οκ!!!

και στις πορτες 4662/4672

Τhanx!

1234: απο το Options-->Connection

στην καρτελα θα δεις καπου να λεει "Client Ports" εκει μπορείς να αλλαξεις τα ports (TCP k UDP)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...