briner Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 θα ηθελα τη βοηθεια σας στο να μου προτεινεται ενα προγραμμα για να γραψω ενα cd live απο τον δισκο μου που εχω κατεβασει χωρις να δημιουργει κενα αναμεσα στα τραγουδια (να τα κοβει πριν παει στο επομενο τραγουδι)
kaci Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να γράψω ένα μουσικό cd, χωρίς όμως τα τραγούδια να έχουν μεταξύ τους την κλασική παύση λίγων δευτερολέπτων; Με το Nero ακούγεται μια μικρή παύση και το Burrrn μου πετάει πρόβλημα κατά την εγγραφή! Any help?
haunter_2 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Γίνεται και με το nero αυτό.Πως ακριβώς γίνεται δεν θυμάμαι αλλά νομίζω ότι επιλέγεις όλα τα τραγούδια και στις ιδιότητες υπάρχει σχετική επιλογή για τα διαστήματα.Αυτό δεν νομίζω να γίνεται στο nero express αλλά στο απλό nero.
pusher Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 1. Από το manual του Nero 7: To create an audio CD without pauses between the tracks, follow these instructions: 1. In the compilation window, select those audio tracks which you don't want a pause before. ________________________________________________________________________________________________________________ You cannot remove the 2-second pause before the first audio track. This pause is not played by audio CD players, as CDs are always played from the end of the first pause. ________________________________________________________________________________________________________________ 2. Right-click in the compilation window and then choose 'Properties' from the pop-up menu. 3. A dialog box appears in which you can set the length of the pause. Here you can enter '0' as the pause length. 4. Click on the 'OK' button to save the settings and close the dialog box. 2. Ακόμη χρησιμοποιώντας το Nero Burning ROM για εγγραφή μουσικού CD στο παράθυρο "Εγγραφή σύνθεσης" στην καρτέλα "Επιλογές CDA" κάτω - κάτω υπάρχει η επιλογή "Αφαίρεση παύσης από το τέλος των κομματιών ήχου". Έτσι αν στο τέλος του κομματιού υπάρχει παύση αυτή θα αφαιρεθεί. Αλλιώς ακόμη και αν μετακινήσεις την παύση μεταξύ των κομματιών πάλι θα υπάρχει παύση αφού αυτή είναι ενσωματωμένη στο κομμάτι. Εκτελώντας τα δύο αυτά βήματα θα πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα!
Eusebius Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Νομίζω ότι το κόλπο του Nero με τα 2 δευτερόλεπτα φτιάχνει πραγματικό/τέλειο gapless μόνο από φορμάτ τα οποία είναι natively gapless, π.χ., FLAC. Άμα τα αρχεία είναι MP3 θα υπάρχει ένα μικρό κενό που μπορεί να ακούγεται κιόλας. (To Nero δεν ξέρει τί να κάνει με τα κενά δείγματα στην αρχή και στο τέλος του αρχείου.) Αυτά με κάθε επιφύλαξη. Δεν τις θυμάμαι τις λεπτομέρεις και δεν χρησιμοποιώ Nero. Μερικά τεστ με ένα επανεγγράψιμο δισκάκι είναι το καλύτερο...
sarisn Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Το Nero 7 το έβαλα όταν βγήκε και μετά από 10 λεπτά έφαγε σουτ... άπειρα bugs... 6.6 ftw Για να βγάλεις τα 2 δευτερόλεπτα πολύ απλά επιλέγεις όλα τα τραγούδια από την αριστερή στήλη εκτός από το πρώτο, δεξί κλικ > properties και θα δεις μία επιλογή που λέει 2 secs (δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή πως λέγεται), κάντο 0 secs και είσαι ready EDIT: Καλά η στραβομάρα μου πάει σύνεεφο... κοντζάμ copy-paste έκανε το παλικάρι πιο πάνω κι'εγώ ούτε μπήκα στον κόπο να το διαβάσω... sorry :S
angmar Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Αν κανεις τα παραπανω με το νερο θα εχει μι πολυ μικρη παυση αναμεσα στα κομματια, πραγμα που δε βολευει για λαιβ cd. Επελεξε τα κομματια σου οπως λενε τα παιδια παραπανω αλλα αντι να κανεις remove silence, κανε crossfade audio tracks με χρονο 1 δευτερολεπτο η ενα frame και θα εχεις ποιο ομορφα αποτελεσματα, δοκιμασε και πες μας.
pusher Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Μερικά τεστ με ένα επανεγγράψιμο δισκάκι είναι το καλύτερο... Όντως ότι καλύτερο! Το Nero 7 το έβαλα όταν βγήκε και μετά από 10 λεπτά έφαγε σουτ... άπειρα bugs... 6.6 ftw Το τελευταίο Burning ROM μια χαρά είναι. Αν θες μπορείς να μην εγκαταστήσεις όλα τα προγράμματα του πακέτου. Για να βγάλεις τα 2 δευτερόλεπτα πολύ απλά επιλέγεις όλα τα τραγούδια από την αριστερή στήλη εκτός από το πρώτο, δεξί κλικ > properties και θα δεις μία επιλογή που λέει 2 secs (δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή πως λέγεται), κάντο 0 secs και είσαι ready EDIT: Καλά η στραβομάρα μου πάει σύνεεφο... κοντζάμ copy-paste έκανε το παλικάρι πιο πάνω κι'εγώ ούτε μπήκα στον κόπο να το διαβάσω... sorry :S No problem!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.