deker Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Γιατί δεν μαζευόμαστε οι κινηματογραφόφιλοι του insomnia να διαλέξουμε μια ταινία και να πάμε μια μέρα cinema να την δούμε, έτσι για να γνωριστούμε και από κοντά (τουλάχιστον μιλάω για αυτούς που μένουν στην Αθήνα). Ίσως έχει ξαναγίνει η πρόταση, δεν έψαξα (sorry) οπότε αν γίνομαι κουραστικός ή γελοίος με αυτό που πρότεινα απλώς αγνοήστε με.
vsls Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Την ταινια να την διαλεξουμε εμεις που δεν θα ερθουμε οποτε να ειναι συλλογικη προσπαθεια!
DIMITRISG Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Πολύ ωραία η πρότασή σου, αν διέμενα στην Αθήνα θα ήμουν σύμφωνος. Είμαστε πολύ ωραία παρέα,club, Εγω προσωπικά επειδή μενω στο εξωτερικό , είστε οι φίλοι μου !! ΥΓ Δεν φτάνει που τρωγόμαστε εδώ , θα πλακωθούμε και στ' αλήθεια ΥΓ2 : μάλλον το topic έπρεπε να μπει στο "μπλα μπλα" και όχι στο "κινηματογράφος"
deker Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Ναι για φαντάσου τώρα να συναντηθούμε και να αρχίσουμε να τσακωνόμαστε για το "τάδε post" και "γιατί μου την είχες πει έτσι εκείνη την ημέρα" και διάφορες τέτοιες μπαρούφες. Εντάξει τουλάχιστον στο θέμα κινηματογράφος κυλούν πιο ομαλά τα πράγματα, δεν υπάρχουν τόσες κόντρες. Προτείνω μία βόλτα κάπου που να γνωρίζουν οι περισσότεροι να έρθουν όπως το the mall η το Village Park στο Ρέντη. Ως πραγματικός cinefil μπορώ να πω ότι επισκέπτομαι τις παραπάνω τοποθεσίες αρκετές φορές μέσα σε ένα μήνα αν θεωρήσω ότι υπάρχει κάτι αξιόλογο να δω.
crisadoum Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 δυστυχως οι παραπάνω τοποθεσίες δεν έχουν σχεδόν ποτέ κάτι αξιόλογο..
deker Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Απλά πρότεινα κάποια μέρη που τα γνωρίζουν όλοι. Αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι καλύτερο εγώ είμαι σύμφωνος αν είναι μέσα και άλλοι. Αλλά όπως βλέπω το θέμα δεν έχει και πολύ ζήτηση, οπότε ας το αφήσουμε μεχρι να βρεθούν "εθελοντές". Αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φωνάξουμε και χορεύτριες (ή και χορευτές για τις θυληκές υπάρξεις) ε χαλάλι, προτίθεμαι να το κανονίσω... :-D
theoritikos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Deker, αν μαζευτεί κόσμος, θα έρθω και εγω, αρκεί η ταινία που θα επιλέξεις να είναι καλή για τα γούστα μου
deker Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Μα δεν θα επιλέξω μόνος μου την ταινία!!! Αυτό πρότεινα εξ' αρχής. Να διαλέξουμε όλοι μαζί μία που να μας αρέσει και να πάμε να την δούμε.Ε πιστεύω ότι με τις γιορτές κλπ κλπ, ε όλο και κάποιοι θα βρουν λίγο χρόνο, αλλιώς είναι μούφες όλα αυτά που λένε ότι πάνε cinema συνέχεια κλπ κλπ, όσοι το λένε τουλάχιστον σε ανάλογο topic.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Προτείνω μία βόλτα κάπου που να γνωρίζουν οι περισσότεροι να έρθουν όπως το the mall η το Village Park στο Ρέντη. Ως πραγματικός cinefil μπορώ να πω ότι επισκέπτομαι τις παραπάνω τοποθεσίες αρκετές φορές μέσα σε ένα μήνα αν θεωρήσω ότι υπάρχει κάτι αξιόλογο να δω. Και τί αξιόλογο κατάφερες να δεις στα πιο πάνω μέρη? Απ΄όσο θυμάμαι blockbusters τύπου Poseidon παίζουν, όλα στο ίδιο στυλ κι ας είναι 10 αίθουσες (ή και 20, το ίδιο κάνει)
deker Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Και τί αξιόλογο κατάφερες να δεις στα πιο πάνω μέρη? Απ΄όσο θυμάμαι blockbusters τύπου Poseidon παίζουν, όλα στο ίδιο στυλ κι ας είναι 10 αίθουσες (ή και 20, το ίδιο κάνει) Ας το ξαναπώ για να εξυπηρετήσω και εσένα που προφανώς δεν διαβάζεις όλα τα post σε ένα topic. Πρότεινα κάποια μέρη αρχικά για να δώσω μια τοποθεσία που να ξέρουν όλοι πως να έρθουν. Είμαι σύμφωνος να πάμε οπουδήποτε αν έχετε κάποια καλύτερη ιδέα. Αν τώρα αντί για να βγούμε αρχίσουμε να τσακωνόμαστε εδώ μέσα, χαιρέτα μου τον πλάτανο. Ήμαρτον!!!! Ας είναι η τελευταία φορά που κάποιος με ρωτάει τι βρίσκω ωραίο στο the mall η στο Village Park και αν έχει κάποια καλύτερη ιδέα ας την προτείνει και αν είναι να ακολουθήσουν κάποιοι ας πάμε. Τελικά μετάνιωσα που άνοιξα αυτό το θέμα :evil: :evil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.