El_ninio Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Κι εμένα μου δουλεύει μια χαρά με το rapidshare.de και .com. Βάζω και ρύθμιση ταχύτητας να αφίσω λίγο badwith και για τον browser και είμαι μια χαρά. Το μόνο που δεν μου αρέσει σε αντίθεση με το rapidget είναι ότι τα αρχεία όταν έχουν διαγραφεί ή έχει γεμίσει το όριο σου, τα βγάζει από την λίστα και πρέπει να τα έχεις σώσει για να μην τα ξαναψάχνεις.
DimitRi_Del Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Emena me boleuei para poli.To xrisimopoiw polla xronia kai pote den eixa problima me to serfarisma. Antithetos otan katebazw apo torrents tote einai pou sernete, oti kai na kanw, akoma kai ama rithmisw to bandwidth (auto ofeilete stis sindeseis-anoigei polles). Me to flashget serfarw aneta, alla exw mono 1 download kathe fora (as katebazei me 75-80k/s - exw 768/192 )
agoraki_23 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Πρπει να δεις και αυτα τα νούμερα να αντιστοιχούν στην σύνδεση σου .ρυθμισεις>συνδεση>τυπος/ταχυτητα συνδεσης Για 1024 σύνδεση τι βάζουμε στο χειροκίνητο και αυτόματο όριο? Τι σύνδεση?512 ή Τ1?
agoraki_23 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 An βάλω T1 σύνδεση μου βγάζει κόφτη στα 80 kb αλλά από upload τι γίνετε? Μπορεί να το εξηγήσει κάποιος αυτό πως λειτουργεί... Και ειλικρινά δε καταλαβαίνω γιατί σέρνετε το upload ενώ απλά το flashget κατεβάζει αρχεία...
random Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 εγω λέω να ψαχτήτε λιγο σε αλλα σημεία για το γονάτισμα. τοσα χρόνια το χρησιμοποιω ποτε δεν ειδα προβλημα. Το εχω και σε ενα pc γραφείου, με dialup 56k. Μήπως εχετε τιποτε περιεργα firewall, antivirus, κλπ? στο σπιτι ,με γραμμη 768, εχω το flashget se T1, και Unlimited. μπορει να κατεβαζω http με Flashget, ή ftp με flashfxp. ή και με τα δυο ταυτόχρονα, με συνολο ταχυτητας 80 kb/s, και στο σερφαρισμα κανένα πρόβλημα. μονο με τα torrents κολλάει το surf. ο τυπος γραμμης ( 56κ - Lan10M) Που εχει στα options ειναι μονο για να φτιάξει μια αναλογική κλιμακα στο manual, kai automatic mode. Για μενα δεν παιζει κανενα ρολο, αφου το εχω μονιμα στο Unlimited, εκτός απο σπάνια που βιαζομαι να φορτωσει μια σελίδα και το ταπώνω με το manual για ελαχιστο χρόνο. Και ειλικρινά δε καταλαβαίνω γιατί σέρνετε το upload ενώ απλά το flashget κατεβάζει αρχεία... αν προσπαθεις να κανεις seed torrents ενω κατεβαζεις http με 80kb/s φυσιολογικα θα δεις και μικρη πτώση του upload, και πτώση του http dload λογω των torrent. Αλλα δεν ειναι και τοσο τραγικό. ειναι ο ιδιος λογος που λενε να βαζεις οριο upload το 80-90% του θεωρητικού μέγιστου, για να μην χάνεις σε download.
agoraki_23 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Όχι καμία σχέση.Δεν έχω τόρεςντς ανοιχτά.Αλλά όταν κατεβάζει από rapidshare με flashget οι σελίδες αργούν να ανοίξουν τρομερά πολύ,ακόμα λίγο δηλαδή και θα φτάσει και τα τόρεντς...Αλλά τα τόρεντς έχουν upload to καταλαβαίνω, το flashget όμως τι upload χρησιμοποιεί και γονατίζει έτσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.