Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Αρχισα τελευταια να το χρησιμοποιω συστηματικα αλλα οταν κατεβαζω σχεδον κολλαει το pc απο ταχυτητες.Και το σερφαρισμα ειναι δυσκολο....Ουτε με τα torrents δεν κανει ετσι.:twisted: :twisted:
punky Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Το χρησιμοποιούσα για χρόνια. Αλλά από τότε που έβαλα τον FF, το κατήργησα. Δεν έχει ρύθμιση για download limit ώστε να μη σου τρώει όλο το bandwidth? Νομίζω πως έχει.
parsifal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Το χρησιμοποιώ κανά 2μηνο, από τότε που έβαλα ADSL, και δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα. Δεν έχει ρύθμιση για download limit ώστε να μη σου τρώει όλο το bandwidth? Νομίζω πως έχει. Έχει, αλλά συνολικά, όχι ξεχωριστά για κάθε download...
maira75 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Το χρησιμοποιω 3-4 χρονια και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα Βολευει ιδιαιτερα με το rapidshare οταν εχεις πολλα συνεχομενα downloads
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Το χρησιμοποιω 3-4 χρονια και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημαΒολευει ιδιαιτερα με το rapidshare οταν εχεις πολλα συνεχομενα downloads Για αυτο το θελω κι εγω αλλα μου γονατιζει την συνδεση.
maira75 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Για αυτο το θελω κι εγω αλλα μου γονατιζει την συνδεση. Και να φανταστεις οτι δεν του εχω βαλει και οριο download speed σερφαρισμα κανω κανονικα αν και οι σελιδε αργουν λιγο Καλη ωρα τωρα με το utorrent μονο uploading to flashget πιανει 196 και σερφαρω ανετα
punky Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Ε, μήπως να παίξεις με τις QoS ρυθμίσεις του router τότε και να δώσεις προτεραιότητα σε http?
KaZiL Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Αρχισα τελευταια να το χρησιμοποιω συστηματικα αλλα οταν κατεβαζω σχεδον κολλαει το pc απο ταχυτητες.Και το σερφαρισμα ειναι δυσκολο....Ουτε με τα torrents δεν κανει ετσι.:twisted: :twisted: Xrisimopoiousa to flashget polli kairo einai arketa kalo programma dioti mporeis kai diakopteis to download kai na to ksana arxizeis opote theleis esy.Akoma mporeis na rithmizeis me poso esy theleis na kaneis download enow tin taxytita.Omos apo tote pou evala dsl den to xreiazome dioti afinw to pc anoixto ospou na teliosei to download.Oso eixa pstn voleve arketa gt oso eimoun sto internet mporousa kai katevaza mikra arxiakia (10-15mb)...Etsi einai kalo..
tonypapadovic Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Εγώ το χρησιμοποιώ γιατί βολεύει μια χάρα ειδικά με το rapidshare. Βέβαια πράγματι ο mozilla ΄σερνεται αλλά δεν πειράζει... Α, και Kazil άμα σε πετάξει έξω η γραμμή τι κάνεις? Άρα έναν πόντο επιπλέον λόγω resume...
madsc Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Για αυτο το θελω κι εγω αλλα μου γονατιζει την συνδεση. FlashGet: Tools => Speed Limit Mode Τσεκάρεις Automatic + Remember /sc
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Ευχαριστω πολυ.Θα δοκιμασω παλι. :-D
ipso33 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Πρπει να δεις και αυτα τα νούμερα να αντιστοιχούν στην σύνδεση σου . ρυθμισεις>συνδεση>τυπος/ταχυτητα συνδεσης
madsc Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Πρπει να δεις και αυτα τα νούμερα να αντιστοιχούν στην σύνδεση σου .ρυθμισεις>συνδεση>τυπος/ταχυτητα συνδεσης Ουπςςς, έχεις δίκιο. Μου διέφυγε να αναφέρω τη βασικότερη ρύθμιση. Ευχαριστούμε. /sc
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Ουπςςς, έχεις δίκιο. Μου διέφυγε να αναφέρω τη βασικότερη ρύθμιση.Ευχαριστούμε. /sc Εκει βαζουμε χειροκινητα για 1Mbit γραμμη 1024 και 256 ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.