greekparot Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Εχω στο συστημα σαν C: εναν western digital sata2 160gb στο D: το dvdr και στην καλωδιοταινια του dvdr στον slave κουμποσα εναν σκληρο δισκο απλο (οχι sata) maxtor 120gb για να παρω καποια backup. Το προβλημα ειναι οτι τα Windows τον βρισκουν αλλα οταν παω στον υπολογιστη μου, δεν τον εμφανιζει καθολου. Εχει μονο C: & D:. Κανονικα θα επρεπε να υπαρχει ο δισκος σαν E: Στο device manager υπαρχει και φαινεται σωστα εγκατεστημενος. Τον εκανα unistall + install αλλα τιποτα. Οποιος γνωριζει ας μου πει τι μπορει να φταει γιατι πρεπει οποσδηποτε να παρω τα backup σημερα. Ο δισκος ειναι ολοκαινουριος.
Θοδωρής Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Πινακας Ελεγχου/Εργαλεία διαχείρισης/Διαχείριση Υπολογιστή .μεσα απο εκει βρες τον καινουργιο δισκο και φορμαρε τον για να παρει και αυτος ενα γραμμα.
greekparot Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Το ειχα δοκιμασει αυτο αλλα δεν εμφανιζοταν ο maxtor αλλα μονο ο wd. Το προβλημα λυθηκε ευτυχως. Μπηκα στο site της MAXTOR και κατεβασα το προγραμμα Maxtor MAX blast και εκανε αυτο ολη την δουλεια. Σας ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.