chpetros Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά ψήνομαι για την Samsung LE26R71 Η ερώτησή μου είναι αν θα μπορέσω μετά χωρίς κάρτα τηλεόρασης να σώσω βίντεο από την τηλεόραση στο PC μου Θα χρειαστώ μήπως τίποτα να αγοράσω;
chpetros Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Κανείς τελικά δεν έχει πάρει τηλεόραση με σύνδεση στο PC για να μας πει αν γίνεται να σώζει MPEG στον δίσκο του ενώ έχει για οθόνη την τηλεόραση?
Vagos_46 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 καλησπερα φιλε μου! δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει η οθονη με το αν μπορεις να γραψεις απο το τηλεοπτικο σημα!! χωρις καρτα tv δεν πιστευω οτι υπαρχει αλλος τροπος...
chpetros Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Η τηλεόραση έχει το λεγόμενο PIP Αφού λοιπόν έχω και PC και τηλεόραση ταυτόχρονα έλεγα μήπως μπορώ να σώσω και καμιά ταινία Ισως αν έβαζα και ένα καλώδιο input από την τηλεόραση στο PC?
Vagos_46 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 το PIP σημαινει οτι μπορεις να βλεπεις το τηλεοπτικο προγραμμα και το teletext π.χ ταυτοχρονα σε ενα μικρο παραθυρακι (αναλογα με την tv)
chpetros Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 το PIP σημαινει οτι μπορεις να βλεπεις το τηλεοπτικο προγραμμα και το teletext π.χ ταυτοχρονα σε ενα μικρο παραθυρακι (αναλογα με την tv) Κι όμως μπορείς να βλέπεις και TV αλλά και να δουλεύεις στο PC ταυτόχρονα. Το λέει το manual της τηλεόρασης Γι αυτό ρωτάω μήπως είναι εύκολο να κάνω record και καμιά ταινία? Η τηλεόραση είναι output device στη συγκεκριμένη περίπτωση αλλά με ένα καλώδιο δεν γίνεται και input device? Λέω μήπως?
Vagos_46 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 δυσκολο το βρισκω φιλε μου!! δεν εχω ξανακουσει κατι παρομοιο!
Lion111 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 για να γράψεις σε pc πρέπει να φέρεις απο video out (αποκωδικοποιητή, κάμερα, βίντεο, DVD κ,λ,π στο video ιn της καρτας γραφικών
chpetros Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 χωρις καρτα tv δεν πιστευω οτι υπαρχει αλλος τροπος... Λοιπόν παιδιά την πήρα την τηλεόραση Πράγματι είναι άλλο πράγμα Μπορείς να βλέπεις τηλεόραση ενώ εργάζεσαι στον υπολογιστή με το σύστημα PIP Μπορείς να σώζεις και προγράμματα τηλεόρασης στο PC αν πάρεις ένα σκάρτ με in-out διακόπτη και έξοδο s-video και RCA ήχο Το σκάρτ με τον διακόπτη στο in χρησιμοποιείται για συσκευές input (videocamera, dvd) και με τον διακόπτη στο out χρησιμοποιείται για να πάρεις σήμα και να σώσεις το βίντεο στο PC Αυτά και για άλλους που θα εχουν παρόμοιο πρόβλημα
nikos papas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Λοιπόν παιδιά την πήρα την τηλεόρασηΠράγματι είναι άλλο πράγμα Μπορείς να βλέπεις τηλεόραση ενώ εργάζεσαι στον υπολογιστή με το σύστημα PIP Μπορείς να σώζεις και προγράμματα τηλεόρασης στο PC αν πάρεις ένα σκάρτ με in-out διακόπτη και έξοδο s-video και RCA ήχο Το σκάρτ με τον διακόπτη στο in χρησιμοποιείται για συσκευές input (videocamera, dvd) και με τον διακόπτη στο out χρησιμοποιείται για να πάρεις σήμα και να σώσεις το βίντεο στο PC Αυτά και για άλλους που θα εχουν παρόμοιο πρόβλημα Επειδη σκεφτομαι να παρω την ιδια οθονη σε 23," μπορεις να μου πεις πως φαινονται τα γραμματα και τα εικονιδια σε αναλυση 1366χ768 που εχει η οθομη αυτη?Επισης μπορεις να επιλεξεις χαμηλοτερες αναλυσεις,οπως π.χ. 1024χ768?
chpetros Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Επειδη σκεφτομαι να παρω την ιδια οθονη σε 23," μπορεις να μου πεις πως φαινονται τα γραμματα και τα εικονιδια σε αναλυση 1366χ768 που εχει η οθομη αυτη?Επισης μπορεις να επιλεξεις χαμηλοτερες αναλυσεις,οπως π.χ. 1024χ768? Η ανάλυση μου είναι 1360χ768 και τα γράμματα είναι αρκετά μεγάλα Ναι μπορείς να επιλέξεις μικρότερες αναλύσεις
adi32 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 εχεις γραψει κατι στο pc? αν το pc σου δεν εχει υποδοχη για εισοδο σηματος (πχ καρτα tv) πως θα γραψεις? και αν η τιβι δεν εχει video out kai audio out πως θα παρεις το σημα ? http://www.samsung.com/gr/products/television/tftlcd/le26r71bx.asp απο οτι φαινεται εδω δεν εχει video out
nikos papas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Ευχαριστω πολυ!Απαντηση αστραπιαια σε μηδεν χρονο.Χρονος αποκρισης μικρ. απο 1ms.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.