Προς το περιεχόμενο

Original Call of Duty 2 για pc...

red7genius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μηπως κανενας εχει το Call of Duty 2 για pc αυθεντικο με οriginal cd key και δεν ενδιαφερεται να παιζει στο internet??θα μπορουσε να μου στειλει ενα pm? θελω το cd key για να παιξω online...:mrgreen: ευχαριστω...

Δημοσ.

Καταρχάς δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που θα σου δώσει το cd key οπότε αγορασέ το original.:twisted:

Επίσης υπάρχουν μη επίσημοι servers όπου δεν ελέγχουν αν έχεις γνήσιο serial number και μπορείς να παίξεις εκεί.Σχετικά με αυτό ψάξε εδώ http://www.google.gr

Δημοσ.
μηπως κανενας εχει το Call of Duty 2 για pc αυθεντικο με οriginal cd key και δεν ενδιαφερεται να παιζει στο internet??θα μπορουσε να μου στειλει ενα pm? θελω το cd key για να παιξω online...:mrgreen: ευχαριστω...

μπορώ να έχω τν γκόμενα σ αμα δν τν χρειάζεσαι;:mrgreen: μπορεί κάποιος άλλος να έλεγε πχ!

Πάντως δν νομίζω ότι όσοι το αγόραν original να θέλουν να δώσουν τους κωδικούς τους.Εγω πάντως δν τους δανείζω ούτε παιχνίδια που έχουν cd-key.

Δν ξέρω αν τώρα μπορείς να παίξεις σε crackαρισμένους σερβερους!

Δημοσ.

μπορει κανενας να δωσει κανα link με crackαρισμενους servers?

βρηκα καποιους αλλα ειναι ανενεργοι εδω και καιρο!

ξερετε κανεναν αλλο??

Δημοσ.
re paidia xerei kanenas pou tha vrw cheat gia original call og duty multiplayer???

Φιλαράκι, αν ξανακάνεις το ίδιο ερώτημα, πες και την οδό που μένεις να έρθω να σου δείξω από κοντά πως γίνεται η "δουλειά"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...