Προς το περιεχόμενο

Όλοι μιλάνε για αναβάθμιση και αναβάθμιση δεν βλέπω εγώ...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλοι μιλάνε για αναβάθμιση και αναβάθμιση δεν βλέπω εγώ...

Σπουδάζω στην δράμα όπου και έχω adsl in a box από την forthnet και ακόμα από 384 δεν έχει γίνει 768 όπως υποσχέθηκαν... Tην μόνη αλλαγή που έχω δεί είναι από 384 σε 448 - 480.:neutral:

Εγώ στο πηγάδι κατύρησα;!:???: Μπήκαμε στον Νοέμβρη και ακόμα να τελειώσει μάλλον η πλήρης αναβάθμιση, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται.:mrgreen:

Δημοσ.

Κατσε εκει που εισαι, μια χαρα εισαι. Δεν διαβαζεις τι γινεται με τις αναβαθμισεις/υποβαθμισεις? Δε το πιστευεις? Πιστεψε το, χειροτερα θα γινεις οταν σε αναβαθμισουν.

Δημοσ.
Κατσε εκει που εισαι, μια χαρα εισαι. Δεν διαβαζεις τι γινεται με τις αναβαθμισεις/υποβαθμισεις? Δε το πιστευεις? Πιστεψε το, χειροτερα θα γινεις οταν σε αναβαθμισουν.

Ρε άραξε την εκεί που σου λέει το παιδί άσε να φτιάξουν τα πράγματα γιατί πίσω πάμε όλοι, με τον ΠΟΤΕ

Δημοσ.

an exei dei tetoia noumera skeftome ena apo ta 2.i den se exoun anabathmisei akoma i kati ginetai me tin dikia sou karta opote meta tis 30 tou minos dilose to vlavi i kati ginetai kai i grammi den mporei na klidosei sta 768 logo metalou attenuation kai mikrou margin.

Δημοσ.

για ακομα μια φορα ο ΟΤΕ διχνει το ΜΕΓΑΛΕΙΟ του . Σε λιγο καιρο μας βλεπω να μας κανουν προταση για Τ3 γραμμη με τα ιδια χρηματα η οποια για τα πρωτα 10 χρονια μεχρι αναβαθμισης δικτυου θα δουλευει σαν PSTN . Για να μη πω PICO PSTN .....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...