frostman Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Γεια χαρα παιδες...να ρωτησω κατι, μπορω να βαλω το Enlightenment σε Ubuntu 6.06? Το εχει κανει καποιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkthan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 arxika psakse sto google gia ta sosta repository anikse to synaptic kai kane search se enlightenment kai eisai ok einai ok dokimase to afoba Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frostman Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 to exeis dokimasei? Anamesa se auto kai sto Beryl poio proteineis esu? an exeis dokimasei kai ta duo? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Θα έλεγα ότι η σύγκριση του beryl με το e είναι πλέον αδόκιμη. Αν μιλάμε για το e17 θα έλεγα ότι είναι πλέον ένα ολοκληρωμένο (sic) DE ενώ το beryl είναι περισσότερο WM. Σε κάθε περίπτωση και πέρα από τις φιλοσοφικές μου αναζητήσεις, αν η σύγκριση είναι για το e16 τότε προτείνω beryl, σε διαφορετική περίπτωση e17 αν και βρίσκεται ακόμα σε pre-beta στάδιο. Συγκεκριμένα για το ubuntu και σε περίπτωση που η μνήμη μου δεν με απατά υπήρχε ένα script που κυκλοφόραγε στα forums που σου κατέβαζε και εγκαθιστούσε το τελευταίο snapshot του e17 από κάποιον mirror. Ψάξτο λίγο αν υπάρχει ακόμα αλλιώς πές μου να κάνω καμμιά ανασκαφή μπάς και το βρώ κάπου στη συλλογή μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.