Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΝΕΑ mobo & cpu

Peter_Line

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή έχω μια παρόμοια μητρική της ίδιας εταιρίας υποστηρίζει ddr 266/333/400 και φυσικά ddr2 533/667.

Οπότε αυτό δεν είναι το πρόβλημα.

Δημοσ.

Πρώτα από όλα όπωε λέει και εδώ υποστηρίζει ddr 333 .Δεύτερον δοκίμασα και με 2ο τροφοδοτικό αλλα τα ίδια.Τρίτον πώς να κάνω BIOS update οταν στην οθόνη δεν εμφανίζεται τίποτα.Μπορεί να γίνει???

Τέλος έχω δοκιμάσει να βάλω και όλα τα καλωδια αλλα και μόνο το power sw γυρώντας τα και απο τις δυο πλευρές και βάζοντας μόνο τα απαραίτητα στον υπολογιστή.Βγάζοντας την RAM η μητρική δεν έκανε κάποιο μπίπ (έχοντας φυσικά το καλωδιο speaker πάνω στην Mobo).

Μετα απο αυτά καμιά ιδέα κανείς ???

Α τέλος το SPK που αναφέρει ο φίλος λίγω πιο πίσω τί είναι?

Δημοσ.

Εάν βγάλεις όλα τα καλωδιάκια του κουτιού και ανοίξεις μετά το πολύμπριζο κάνει ο υπολογιστής εκκίνηση μόνος του όπως πριν η οχι;

Δημοσ.
posted by panospc

Εάν βγάλεις όλα τα καλωδιάκια του κουτιού και ανοίξεις μετά το πολύμπριζο κάνει ο υπολογιστής εκκίνηση μόνος του όπως πριν η οχι;

Ναί, είτε ανοίγοντας το πολύμπριζο είτε τον διακόπτη του τροφοδοτικού

Δημοσ.

Πάντως χτές που ξαναέβγαλα την μητρική προσπάθησα να την κοιτάξω όσο πιο προσεχτικά γινόταν.Κάτι που είδα ήταν στην μία πλευρά απο κάτω κάτι σάν ένας μικρός λεκές-στάμπα όπως επίσης και ένα σημάδι απο δάχτυλο, πρωφανώς απο μένα το οποίο έγινε στην προσπάθεια μου να βάλω την μητρική στο κουτί.Λέτε αυτός ο λεκές να βραχυκυκλώνει κάτι ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.Πάντως απο οτι φαίνεται, θα απευθυνθώ στο μαγαζί γιατί δεν με βλέπω να βγάζω άκρη αλλιώς.Πάντως το γεγονός ότι ο υπολογιστής ξεκινά αμέσως χωρίς κάν να συνδέσω τα καλωδια του case με την μητρική με κάνει να πιστεύω ότι μάλλον κάτι φταίει με την μητρική.Υπάρχει περίπτωση να έχει χαλάσει η cpu απο δική μου βλακεία?Επαναλαμβάνω ότι την τοποθέτησα προσεχτικά και σωστά σύμφωνα με τις οδηγίες και δεν την έπιασα απο κάτω.Αν γίνει κάποιο βραχυκύκλωμα στην μητρική μπορεί να επηρεάσει την cpu??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...