_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Tι ακριβώς είναι το counter acceleration?
Strategos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 οτι ενω εχεις τα ταδε dpi με το τα δε sensitivity η αποσταση που θα διανισεις στο mousepad του ποντικιου θα ειναι μεγαλυτερη απο οτι θα επρεπε σαν οσο ποιο μεγαλη κινηση κανεις να πηγαινει ποιο αργα ο στοχος.
tmjuju Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Mias kai egw psaxvw gia mouse, as pw kai thv dikh mou apopsh: Katarxas a3izei mia bolta sto mediamarkt pou exouv kamia 20aria avoixta mouses kai mporeis va ta dokimaseis sto xeri sou. To G5 exei a8lio xroma - eidika av idroveis kai ligo givete xalia.... To HABU dev mou ka8ete kala sto xeri giati exei megala koumpia (left & right click). To G3 mou favike kalhtero alla mhpos exei aposur8ei ? Ligo palio dev eivai?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Logitech mx518 χαλαρα! Aυτό είναι παλιό και δεν υπάρχει πλέον. Τελικά πήρα το Habu και θα πω εντυπώσεις το βράδυ όταν θα το δοκιμάσω σε COD4 & CS.
Strategos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 το 518 υπαρχει σου λεω τωρα βγηκε νεο revision με 1800dpi, και το δικο μου 518 το πηρα πριν 3 μηνες... απο multirama... να και στο eshop
Strategos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 βασικα το deathadder σε χαμηλα sensitivity ειναι το καλυτερο σαν ακριβια σε μεγαλες ταχυτητες. Σιγουρα καλυτερο απο το copperhead, habu . edit: τελικα στα 45 ευρω το εχουν αλλα δεν ειδα να το εχουν πολλα καταστηματα το deathadder.
davidxtreme Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 gia games kalitera na deis logitech kai tha soy protina ena kainoyrio to LOGITECH G5 einai para poli kalo ....twra ayto pou dialekses esy den sto sinistw
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 το 518 υπαρχει σου λεω τωρα βγηκε νεο revision με 1800dpi, και το δικο μου 518 το πηρα πριν 3 μηνες... απο multirama...να και στο eshop Iσως δεν άκουσε καλά ο πωλητής και μου απάντησε για άλλο mouse.. Παίζοντας γύρω στις 2 ώρες fps,μου φάνηκε πιο ξεκούραστο το Habu και έδειχνει να γλυστράει καλύτερα στο mouse pad.Πρέπει να είναι και ποιό ελαφρύ από το G5. Λίγο με ξένισε η εσοχή που έχει στην αριστερή μεριά για τα πλήκτρα μπρος-πίσω,τα οποία αλλάζουν κι'όλας βγάζοντάς τα και βάζοντας ένα μικρό πανελάκι με διαφορετική διάταξη. Εκείνο που μου λείπει όμως,είναι η κίνηση της ρόδας αριστερά-δεξιά που είχε το G5 και χρησιμοποιούσα για Home & End στο σερφάρισμα. Τα κουμπιά (left,right click) μου αρέσουν περισσότερο ως αίσθηση από το G5 γιατί είναι ποιό σκληρά. Στο G5 είχα πρόβλημα όμως με το software, επειδή χρησιμοποιώ για games μια light εκδοση των XP και δεν έβγαζε όλες τις ρυθμίσεις που είχε κανονικά.Στο Habu δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Αυτά προς το παρόν.
Strategos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 εγω για τα παλια ποντικια ειπα την αποψη μου και για να ξεφειγουμε απο απο το στερεοτυπο του 518. Ας μας πει και κανεις κατοχος των g9 - deathadder τι λενε?
akisk Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Σε 3 διαφορετικά συστήματα έχω τα G3, G5 και MX518. Καλύτερο για τα γούστα μου το G3 που είναι και μικρό, μετά το 518 που έχει ωραίο grip και τελευταίο το G5 που για κάποιο λόγο δε μου αρέσει.
iNorganic Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 ta mouse tis logi pote den ta pigaina epeidh den me boleuan. ama deite profiles paixton fps game px counter strike apo megales omades oi pio polloi ms3 exoun meta razer k deathadder(razer-microsoft). mporei na ginetai gia logous marketing apo tous sponsores alla sxedon kanenas paizei me logi. to habu thewreitai mia apotuxia apo polla atoma.egw pantos pou exw deathadder k ms3 eimai apoluta euxaristimenos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.