_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Aυριο θα πάω <<Πλαίσιο>> να δώσω πίσω το G5 γιατί μετά από 2 βδομάδες χρήσης,χάλασε η δεξιά κίνηση του ροδακίου! Σκέφτομαι να μήν πάρω το ίδιο γιατί όχι μόνο δεν με ενθουσίασε (και έχω δικαίωμα να περιμένω κάτι τέτοιο δίνοντας 75 ευρά..) αλλά με κουράζει κι'όλας μουδιάζοντας το μικρό μου δάκτυλο Μάλιστα,το βρήκα και πιο βαρύ απ'ότι θα ήθελα και χωρίς τα βαρίδια. Κάνοντας search στο φόρουμ διάβασα διάφορα..για διάφορα mouse,αλλά θέλω κάτι πιο ελαφρύ από το G5 και κυρίως με καλό <<πιάσιμο>>.Να είναι ενσύρματο επίσης.
Freakster Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Nα ρίξω στις προτάσεις το microsoft laser mouse 6000. Πολύ καλό σε software, μέγεθος και βάρος (προφανώς είναι υποκειμενική η αξιολογηση) και κανει και για αριστεροχειρες αν σας ενδιαφερει.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Ως σχήμα δεν το βλέπω και πολύ διαφορετικό από το G5 που έχω.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Nα ρίξω στις προτάσεις το microsoft laser mouse 6000. Πολύ καλό σε software, μέγεθος και βάρος (προφανώς είναι υποκειμενική η αξιολογηση) και κανει και για αριστεροχειρες αν σας ενδιαφερει. Αυτό εννοείς; Δεν θέλω ασύρματο.
Freakster Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?3282 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570663 Επρεπε να εχω βαλει λινκ, συγγνωμη Λεει πως εχει και precision booster και gaming toggle or something, εγω απλα εχω να αναφερω οτι δουλευει αψογα στο wow που παιζω κατι φορες και απροβληματιστα.
Strategos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 λοιπον ειχα το g7 που ειναι το ιδιο με το g5 σε ασυρματο. Καταρχας δεν χοράγανε τα δάκτυλα σου πανω και γλίστραγε, στα fps εχανε απο παντου(counter acceleration) στην αρχη νομιζα οτι ηταν η ιδεα μου μετα το διαβασα κιολας και καταλαβα οτι τα laser ποντικια ειναι ακομα πισω σχετικα με τα led μου χαλασε και το δεξι click και μου εκανε διπλο δεξι κλικ συνεχεια το εστειλα πισω και πηρα logitech 518 led και μπορώ να πω οτι τα σπάει. Και τα 2 ποντικια τα είχα πανω σε steelpad 5L mousepad. +1 logitech 518 εχω την εκδοση 1600dpi βγηκε και 1800dpi απο ότι ειδα στο internet.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Eμένα με κουράζει το G5, δεν μπορώ να το πιάσω καλά και μουδιάζει η παλάμη μου και το μικρό δάκτυλο. Και δεν έχω και καμιά χερούκλα..
Strategos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Eμένα με κουράζει το G5, δεν μπορώ να το πιάσω καλά και μουδιάζει η παλάμη μου και το μικρό δάκτυλο.Και δεν έχω και καμιά χερούκλα.. ναι το εχει αυτο, επισης σε κανει να ιδρύνεις και η glossy επιφανεια που έχει το g7 οχι το g5 σου γλιστραει.
pappous_soulis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Razer Cooperhead. Απλά κορυφαίο,έχω παίξει και με G5,πολύ κατώτερο κατ'εμέ. Αλλά απ'ότι βλέπω ούτε το e-shop ούτε το Πλαίσιο το'χει...
Strategos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 ποτε θα καταλαβεται οτι εχει πεσει hype με το copperhead? απο razer το diamondback ειναι και ποιο φτηνο και ποιο καλο απο το copperhead 518 ftw! και εδω αποδοσης-τιμης συγκριτικο
pappous_soulis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Κοίταξε να δεις. Η άποψη μου είναι οτι δεν μετριόνται όλα με νούμερα. Το οτι το MX518 έχει το superduberfookerlooper sensitivity δεν σημαίνει οτι θα σε βολεύει οπως και δήποτε. Και έχω παίξει και με το G5,και με το ΜΧ518,και,και,και... Και απ'όλα,αυτό που ήρθε και έδεσε με το χέρι μου είναι το Copperhead. Γιατί? Γιατί έχει το πιο καλό σχεδιασμό που έχω δει σε ποντίκι.Χαίρεσαι όταν το κρατάς,καιι δεν κουράζει. Άσε που η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλύτερη απ'τα υπόλοιπα της logitech. Τώρα αν όλα σ'αυτό το κόσμο είναι νούμερα για σένα πάω πάσο.
Strategos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 +30 ευρω ξεχασες για το copperhead, και οταν πληρωνεις τοσα για gaming περιμένεις το ποντικη να ανταποκρινεται ωστε να μπορεις σε ενα fps να κανεις και κανα headshot. Βασικα το μονο καλο που εχει το copperhead ειναι ο χρονος αποκρισης που για μενα τι 1ms τι 2ms αφου η οθονη εχει 6ms ετσι και αλλιως.
pappous_soulis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Σε πληροφορώ οτι με το Copperhead κάνω πολύ πιο εύκολα headshot απ'ότι με οποιοδήποτε άλλο mouse. Kαι τα έσκασα τα 30 παραπάνω ευρώπουλα και δε το μετάνιωσα ούτε στιγμή.
Strategos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 αλλα απο οτι ειδες παραπανω με το counter accelaration σε πολους εχθρους αργει να αποκριθει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.