tom-f Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Τον τελευταίο καιρό γίνονται επαννεκινησεις στο pc μου απο το πουθενά.Τις πιο πολλές φορές γίνεται κατα την εκκίνηση των windows.Πχ γίνονται τρείς επαννεκινήσεις για να λειτουργήσει κανονικά το pc.Format του έκανα μην τυχών ήταν software το πρόβλημα.Θερμοκρασίες έλεγχω και δεν παρατηρώ κάτι το περίεργο.Τι μπορεί να φταίει;Σε τι να εστιάσω την προσοχή μου (πχ τροφοδοτικό) έτσι ώστε να λύσω το πρόβλημα.
Exiled2 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Το πρώτο που θα ελέγξεις είναι οι μνήμες και το τροφοδοτικό. Μετά βλέπουμε.
batraxos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Επίσης να αλλάξεις την μπαταρία του Bios και το PC να μην το βγάζεις ποτέ από την μπρίζα.
harrys23 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Επίσης να αλλάξεις την μπαταρία του Bios και το PC να μην το βγάζεις ποτέ από την μπρίζα. κατσε βρε φιλε μου και σε αλλο post εδω ασχετο το ενα προβλημα με το αλλο την ιδια απαντηση εδωσες.. αν δεν ξερεις μην λες τρελα και ψαρωνει ο κοσμος!!!
tempo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 εφόσον γίνεται κατα την εκκίνηση των win παίζει να είναι και κάποια συσκευή πχ μια κάρτα γραφικών το πρόβλημα. Παλαιότερα μου είχε συμβεί αυτό με μια κάρτα TV που είχα.
kamarst Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Τα παιδιά εχουν δίκιο τσέκαρε τις μνήμες το πιο λογικό είναι να φταίνε αυτές αν αυτό στο έκανε απο την αρχή αλλιώς είναι η κάρτα γραφικών άλλαξε τους driver κατέβασε τους καινούργιους και τσέκαρε τις επιλογές του bios για την AGP!
tom-f Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Αυτά τα 2 θα τσεκάρω.Επειδη βγάζει και μπλε οθόνη, επέλεξα να μην γινεται επαννεκινηση οταν υπαρχει προβλημα, ετσι ώστε να προλάβω να δω τι μήνυμα βγάζει, μήπως βγει απο εκει κανένα συμπέρασμα.Παντος είναι περιεργο προβλημα γιατι εδώ και μερες δεν το εχει ξανακάνει.Επίσης όταν δουλεύω στο pc δεν κάνει επαννεκιννησεις αλλά μόνο κατα την εκκίνηση.Προς το παρόν αναμένω μπλε οθόνη για να δω τι παίζει.Ευχαριστω για την βοήθεια σας.
batraxos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Kαι όμως φίλε μου harrys23 μετά το τροφοδοτικό το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό που περιγράφω.Σε ένα παλιό PC που είχα είχα τα ίδια προβλήματα και στα δύο post που έχω δώσει την ίδια απάντηση και όμως η μπαταρία τα έφτιαξε όλα.Anyway,ο καθένας έχει και μια διαφορετική απάντηση για το πρόβλημά του αφενώς και μια σχετική εμπειρία λύσης αφετέρου.Και προς θεού φίλε μου δεν απάντησα για να ψαρώσω αλλά απάντησα για να πληθένουν οι λύσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.