plokami Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Για να συνδεθώ και να καταβάσω με κάποιο torrent client ανοίγω κάποια ports του modem. Όποτε το κάνω αυτό μετά από λίγο η συνδεση πέφτει και δεν ανοίγει ούτε το google. Σημείωση ότι σε ftp κατεβάζω σταθερά με πάνω απο 120kbps. Tι λέτε να φταίει?
Exiled2 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δηλαδή με ανοιχτά τα ports και κλειστό τον torrent client δεν σου ανοίγουν οι σελίδες? Εγώ πάντως όταν έχω ανοιχτό το azureus δεν μπορώ να δω σελίδες με τίποτα. Όταν θέλω να δω απλά κλείνω το azureus.
plokami Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Όχι ειναι τυχαίο. Μου έχει τύχει να κατεβάζω και κανονικα να μπαίνει σε σελίδες. Κάποια στιγμή απλά δε φορτώνει τίποτα. Ούτε καν σελίδα ούτε φυσικά κατεβάζει απο torrent.
plokami Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Όχι ειναι τυχαίο. Μου έχει τύχει να κατεβάζω και κανονικα να μπαίνει σε σελίδες. Κάποια στιγμή απλά δε φορτώνει τίποτα. Ούτε καν σελίδα ούτε φυσικά κατεβάζει απο torrent.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.