Soth Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Εδώ και κάποιες ώρες αρνείται πεισματικά να κάνει login. Υπάρχει πρόβλημα ή μόνο σε μένα συμβαίνει; ps: Windows live messenger...
giannisk1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Ούτε εμένα κάνει login τώρα που δοκίμασα.Ίσως είναι πρόβλημα του MSN.
androu Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 κ εμένα ! + χθες δεν μπορούσα να στείλω κάν μηνύματα!
Bax Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Κουρέλια το msn και χτες το απόγευμα για κανενα 3ωρο και τώρα...
Panagiotisn Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 mexri prin mia wra eixe k se mena. twra ola ok
x_vagos_x Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Αμάν όμως με το Windows Live Messenger... Όλο προβλήματα είναι ρε παιδιά... Αν και εμένα δεν μου έχει κάνει τπτ απ' όλ' αυτά... χεχε
Anduril Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Καλα ρε παιδια,τι σοι unistallation ειναι αυτο που γινεται?Εκανα απεγκατασταση το windows live messenger και το ξανα εκανα εγκατασταση μπας και ξεμπλοκαρει ενα bug που εχει φαει,το οποιο δεν μου το εμφανισε στον φρεσκοεγκατεστημενο messenger στα vista που εβαλα στον 2ο δισκο.Το ξαναβαλα και ηταν σαν να μην τον εβγαλα ποτε!Ολα τα emoticons,winks,ρυθμισεις κλπ,ΟΛΑ εκει σαν να μην εφυγαν ποτε.:?
Meraklis56 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 προχ8ες,οι server της microsoft είχαν πρόβλημα.Κάπια κακά παιδάκια άλλαξαν τις dns διευθύνσεις με αποτέλεσμα τα μυνήματα να μην σταλόντουσαν σωστά.Τώρα λειτουργάει άψογα anduril,βασικά κρατάει οτι έχεις κάνει σε φάκελο.κρατάει επίσης και τα emoticons.
Anduril Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 προχ8ες,οι server της microsoft είχαν πρόβλημα.Κάπια κακά παιδάκια άλλαξαν τις dns διευθύνσεις με αποτέλεσμα τα μυνήματα να μην σταλόντουσαν σωστά.Τώρα λειτουργάει άψογαanduril,βασικά κρατάει οτι έχεις κάνει σε φάκελο.κρατάει επίσης και τα emoticons. Μπορεις να μου πεις που ειναι αυτος ο φακελος ωστε να κανω και backup τα emoticons σε περιπτωση format plz?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.