Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με MSN?

Soth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και κάποιες ώρες αρνείται πεισματικά να κάνει login. Υπάρχει πρόβλημα ή μόνο σε μένα συμβαίνει;

ps: Windows live messenger...

Δημοσ.

Αμάν όμως με το Windows Live Messenger... Όλο προβλήματα είναι ρε παιδιά...

Αν και εμένα δεν μου έχει κάνει τπτ απ' όλ' αυτά...

χεχε

Δημοσ.

Καλα ρε παιδια,τι σοι unistallation ειναι αυτο που γινεται?Εκανα απεγκατασταση το windows live messenger και το ξανα εκανα εγκατασταση μπας και ξεμπλοκαρει ενα bug που εχει φαει,το οποιο δεν μου το εμφανισε στον φρεσκοεγκατεστημενο messenger στα vista που εβαλα στον 2ο δισκο.Το ξαναβαλα και ηταν σαν να μην τον εβγαλα ποτε!Ολα τα emoticons,winks,ρυθμισεις κλπ,ΟΛΑ εκει σαν να μην εφυγαν ποτε.:?

Δημοσ.

προχ8ες,οι server της microsoft είχαν πρόβλημα.Κάπια κακά παιδάκια άλλαξαν τις dns διευθύνσεις με αποτέλεσμα τα μυνήματα να μην σταλόντουσαν σωστά.Τώρα λειτουργάει άψογα

anduril,βασικά κρατάει οτι έχεις κάνει σε φάκελο.κρατάει επίσης και τα emoticons.

Δημοσ.
προχ8ες,οι server της microsoft είχαν πρόβλημα.Κάπια κακά παιδάκια άλλαξαν τις dns διευθύνσεις με αποτέλεσμα τα μυνήματα να μην σταλόντουσαν σωστά.Τώρα λειτουργάει άψογα

anduril,βασικά κρατάει οτι έχεις κάνει σε φάκελο.κρατάει επίσης και τα emoticons.

Μπορεις να μου πεις που ειναι αυτος ο φακελος ωστε να κανω και backup τα emoticons σε περιπτωση format plz? :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...