Προς το περιεχόμενο

Crypto F200 Πρόβλημα ή...

vvasilis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω το Crypto F200 και κάποιο πρόβλημα με τις ταχύτητες όταν κατεβάζω. Έχω σύνδεση στα 1024 με τη Forthnet και χρησιμοποιώντας το Azureus κατεβάζω με ταχύτητες γύρω στο 25kB/s και αρκετές φορές πολύ χαμηλότερες. Έχω δοκιμάσε να κατεβάσω το ίδιο αρχείο απο ένα φίλο μου που έχει σύνδεση στα 768 και το κατεβάζει σχεδόν με 3πλάσια ταχύτητα απο μένα! Χρειάζεται να κάνω τίποτα ρυθμίσεις στο modem ή κάπου αλλού; Παίζει τίποτα με τα ports; Τι πρέπει κάνω για να πιάσω μια αξιοπρεπή ταχύτητα; Είμαι και ψιλοάσχετος απο τέτοια θέματα. Μια βοήθεια...

Δημοσ.

Mε ίδια σύνδεση,provider,modem πρέπει να σου πω ότι λογικό είναι στα τόρεντσ να πιάνεις χαμηλότερες ταχύτητες.Αν θες βάλε το μTorrent και κάνε τις ρυθμίσεις από τον πολύ καλό οδηγό εδώ για να πιάνεις τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα...

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1357789#post1357789

Παράδειγμα από http κατεβάζψ από καλούς servers με 50-60 και σε τόρεντς και μάλιστα από ιδιωτικό και όχι δημόσιο(όπου οι ταχύτητες είναι χειρότερες) χώρο με τόρεντς κατεβάζω με 20-30 το πολύ 40 αν έχει μέσα αρκετούς seeders...Αν δεν έχει αυτόματα πάω στα 10-15...

Οπότε καταλαβαίνεις πιστεύω πως δεν είναι θέμα μόντεμ αλλά ΟΤΕ και αναβαθμίσεων...Υπομονή μέχρι τέλη Νοέμβρη.

Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση πάντως τέτοια διαφορά στις ταχύτητες σε σχέση με άλλες χαμηλότερες συνδέσεις. Ευχαριστώ πάντως, θα δοκιμάσω αυτό που μου πρότεινες και ελπίζω να ανέβουν οι ταχύτητες

Δημοσ.

poli pou ine 2048 katevazoun xirotera apo tous 768.episis to f200 den antexei pola connections.episis min afinete ta p2p ktl na anigoun trela connection nomizontas oti tha paei pio grigora oute 2000 pragmata tautoxrona gia katevasma.xirotera ginetai.

Δημοσ.

poli pou ine 2048 katevazoun xirotera apo tous 768.episis to f200 den antexei pola connections.episis min afinete ta p2p ktl na anigoun trela connection nomizontas oti tha paei pio grigora oute 2000 pragmata tautoxrona gia katevasma.xirotera ginetai.kai kalos irthes sto forum

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστώ και τους δυο. Είδα κάποιες μικροαλλαγές, αλλά λίγα πράγματα.

Ο μέσος όρος του downolad πήγε στα 35ΚΒ/s, αλλά ακόμα δεν έχω δει να πιάνω πάνω απο 60! Ούτε για λίγο. Τελειώνει και ο Νοέμβρης. Άντε να δούμε τι θα γίνει

Δημοσ.

telionei o noembris mpenoun xristougena opote apo tin nea xronia

Ο μέσος όρος του downolad πήγε στα 35ΚΒ/s, αλλά ακόμα δεν έχω δει να πιάνω πάνω απο 60! Ούτε για λίγο. Τελειώνει και ο Νοέμβρης. Άντε να δούμε τι θα γίνει

Δημοσ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...