tonypapadovic Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Ξέρω ότι έχουν γίνει πάρα πολλά παρόμοια topics, όμως είμαι παντελώς άσχετος...Λοιπόν, ένας γνωστός μου, εξίσου άσχετος, αγόρασε το SONY DVP - Ns36. Πως θα παίξει αρχεία .avi με ελληνικούς υπότιτλους? ΑΝ δεν υποστηρίζει ελληνικούς ποιο μοντέλο υποστηρίζει?
agoraki_23 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Πιθανώς με κάποιο firmware ας ψάξει στο google για sony dvpns 36 firmware ή να ρωτήσει τον zavlakas που είναι πολύ καλός σε αυτά. Τώρα για μοντέλο χωρίς να περάσεις firmware μέχρι τώρα υποστηρίζουν ta lg-dvx 171(σίγουρα,το έχω) και lg-dv9900 που το άκουσα σήμερα.
tonypapadovic Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Τι είναι το firmware; Εννοώ, πως το αναβαθμίζω; Thanx πάντως φίλε
agoraki_23 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Kαι στο insomnia υπάρχουν πάνε στα files-firmware. Είναι οδηγοί ουσιαστικα΄για κάθε dvd-player που γράφονται σε ένα σιντάκι το βάζεισ στο dvd player και σου προσθέτει νέα χαρακτηριστικά ήχου και υπότιτλων. Συνηθίζονται για να αναγνωρίζουν τα ελληνικά και να μη βγαίνουν ως...κινέζικοι οι υπότιτλοι. Για αυτό για να μην έχεις τέτοια προβλήματα ή διαλέγεις ένα dvd player που είδες ότι υπάρχει firmware για αυτό,ή ένα που εξορισμού υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους.
qspock Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 To SONY Ns36 υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους. Δεν χρειαζεται (και δεν υπαρχει) χακαρισμενο firmware για τα SONY. Ενδεχομενως ομως να χρειαστει να του βαλεις νεοτερο firmware update που εχει βγαλει η SONY.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.