punky Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Θεωρω υπερτιμημενους τους Placebo Δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Μπορεί να φταίνε κι οι ορμόνες βέβαια. Μη σε παίρνω κι απ'τα μούτρα.
Fairies_Wear_Boots Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δεν ειναι τιποτα οταν μεγαλωσεις θα μαθεις και συ
tnick Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 fairies_wear_boots kserei ti leei(akouei kai black sabbath;)) simfono me tin apopsi tis gia placebo him kai evanescence(pos sto dialo grafete).eidika tous telefteous eleos re paidia exoun vgalei 2-3 tragoudia pou paizoun pantou kai einai akrivos idios rithmos kai notes....ti na po. pantos kai oi 3 einai gia to p****o.
punky Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 pantos kai oi 3 einai gia to p****o. Τι να σου πω. Εγώ είμαι ιδιαίτερα εκλεκτικός με αυτά που του βάζω επάνω πάντως.
tnick Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Τι να σου πω.Εγώ είμαι ιδιαίτερα εκλεκτικός με αυτά που του βάζω επάνω πάντως. lol exeis dikio:mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.