Lafas1987 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Μήπως θα μπορούσαν οι κύριοι στο INSOMNIA να κάνουν κανά κολπάκι στο προφιλ μου και να παρακολουθώ όλα τα θέματα στα οποία έχω συμμετάσχει να μου έρχετε άμεση ειδοποίηση μέσω e-mail? THANKS! :mrgreen:
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Μονο εσυ μπορεις να το κανεις απο τον Πινακα ελεγχου σου.
Members gsarig Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Members Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Όπως τα λέει ο Γιάννης είναι. Πήγαινε στον Πίνακα ελέγχου / επεξεργασία επιλογών και στο πεδίο "Προεπιλεγμένη μέθοδος εγγραφής σε θέματα" δήλωσε "άμεση ειδοποίηση μέσω e-mail" αν θες να ειδοποιείσαι αυτόματα για κάθε νέο post ή "καμία ειδοποίηση μέσω e-mail" αν θες να τα παρακολουθείς μόνο μέσω του πίνακα ελέγχου.
Sellers Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Όσοι ποστάρουν σε αυτήν την κατηγορία έχουν μια τάση να μπερδεύον τους τίτλους τους... Φιλικά ε LAfas αλλά ο τίτλος σου θέλει έναν μικρό αναγραματισμό...
Lafas1987 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Όσοι ποστάρουν σε αυτήν την κατηγορία έχουν μια τάση να μπερδεύον τους τίτλους τους... Φιλικά ε LAfas αλλά ο τίτλος σου θέλει έναν μικρό αναγραματισμό... Τι θες να πεις? (Ο Γιάννης όμως είναι βάζελος λαγός!!!) :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.