fsbmaniac Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 ΠΑΙΔΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΗΣΙΑ!!! κατεβασα developer edition και enterprize. στο laptop (sony vaio) ολα μια χαρα απο την αρχη ειχε μονο του μεσα ηδη server. στο desktop και οχι μονο στο δικο μου δεν λεει να συνδεθει!!! η develop εκδοση καθως κανεις install σου λεει να φτιαξεις server βαζω ονομα thanos_server ολα οκ και καλα τελειωνει το ινσταλλ ολα οκ παω να βρω managment studio!! πουθενα και ασ ειχα βαλει ΟΛΕς τις επιλογες αλλα λεω του εκανε σερβερ βαζω το αλλο dvd κανω ινσταλλ τωρα εχω τα παντα ανοιγω το studio βαζω επιλογη database engine παταΩ BROWSE βρισκω εκει που λεει database servises τον σερβερ που ειχα φτιαξει connect ματαια ομως βγαζει το παρακατω... sql1.jpeg ενω φεναιτε οτι εχω κανει server σωστα AKOMA και απο visual studio 2005 server explorer παω να φτιαξω server και παλι λεει οτι δεν μπορει να συνδεθει με το remote server αναλογο μυνημα με αυτο της qsl μα τι γινεται ?? κατι μου διαφευγει εδω ****το
georgeuk Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 lisi sto problima su den exo na su po dioti den to exo dulepsei to sigkekrimeno alla tha su proteina na katebaseis oracle an thes na asxolitheis me databases
ODT Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Άνοιξε τον SQL Server Configuration Manager και πήγαινε στο SQL Server 2005 Network Configuration και κοίτα αν εκεί που λέει Protocols for MSSQLSERVER(ή οπως λένε το server σου...) είναι enabled τα πρωτόκολα, μάλλον χρειάζεσαι μόνο TCP/IP Θα συμφωνήσω για την oracle που λέει και ο georgeuk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.