Προς το περιεχόμενο

μια γλώσσα γεννάτε..

Cplusplas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

.. που θα είναι παντοτεινά δεμένη με την αρχέα Ελληνική. Εντολές, τυποι δεδομένων , διαδικαστίες και σηναρτύσεις συντάσσονται πλέον στην αρχέα Ελληνική. Και το όνομα αυτής ΟΔΔΥΣΕΥΣ. Πολυμήχανη οπως αυτός ο μέγας διδασκαλος της πολυπλοκότητας και της ευφειίας.

Οχι φίλοι μου δεν θα είναι σενάρειο επιστειμονικης φαντασιας, θα είναι η ανναγενηση μας ως εθνους. Το χρωσταμε στους προγονους μας.

Ελπίζω η ιδέα μου να ειναι η απαρχή μιας νεας εποχής με πολούς υποστηρικτές ωστε το ονειρο μας να γινει πραγματικότητα. Το αξίζουμε. Περιμένω σηνεργασια

Δημοσ.

Είναι ντροπή να λες ότι ξεκινάς ένα τέτοιο "project" για να φτιάξεις μια τέτοια γλώσσα όταν δεν ξέρεις να γράψεις σωστά την ίδια την γλώσσα σου !

Είναι ντροπή να μην ξέρεις να ξεχωρίσεις το ποιος γεννάει τί (εσείς γεννάτε, αυτό γεννάται) και το πως γράφεται η "ένδοξη" αρχαία ελληνική γλώσσα...

Άφησε λοιπόν καταμέρους τις φανφάρες/παπαρολογίες και κοίτα πρώτα να μάθεις την μητρική σου γλώσσα, στην συνέχεια καμιά γλώσσα προγραμματισμού και μετά κοίτα να φτιάξεις την δικιά σου γλώσσα προγραμματισμού...

Μήπως, λέω μήπως, η αναγέννηση του έθνους που τόσο πολύ θέλεις, θα έρθει μέσα από το διάβασμα ;

Δημοσ.

.. που θα είναι παντοτεινά δεμένη με την αρχέα Ελληνική. Εντολές, τυποι δεδομένων , διαδικαστίες και σηναρτύσεις συντάσσονται πλέον στην αρχέα Ελληνική. Και το όνομα αυτής ΟΔΔΥΣΕΥΣ. Πολυμήχανη οπως αυτός ο μέγας διδασκαλος της πολυπλοκότητας και της ευφειίας.

Οχι φίλοι μου δεν θα είναι σενάρειο επιστειμονικης φαντασιας, θα είναι η ανναγενηση μας ως εθνους. Το χρωσταμε στους προγονους μας.

Ελπίζω η ιδέα μου να ειναι η απαρχή μιας νεας εποχής με πολούς υποστηρικτές ωστε το ονειρο μας να γινει πραγματικότητα. Το αξίζουμε. Περιμένω σηνεργασια

αρχαία-συναρτησεις-ευφυια or εφυΐα-σεναριο

επιστημονικης-αναγεννηση-πολλούς-συνεργασια

Φιλικα...

Δημοσ.
Αντωνη σιγουρα κανεις χιουμορ ετσι???:mrgreen:

τι αλλο μπορει να κανει κανεις απεναντι σε τετοιο παραληρημα; ειπαμε , ενταξει με το αρχαιο κλεος το αθανατο αλλα η γλωσσα ειναι συναρτηση της ζωτικοτητας του πολιτισμου φιλοι μου...

Συνεπως, στη συγχρονη Ελλαδα του προβληματικου και μιζερου πολιτισμου διαμορφωνεται προβληματικη γλωσσα και βεβαια , η αναγεννηση του εθνους δεν μπορει να προκυψει απο την αναγεννηση των αρχαίων (!) αλλα ,οπως ειπε κι φιλος παραπανω ,απο τον προσωπικο και συλλογικο μοχθο των συνελληνων .

( Κι αυτο , αν τελικα εχει καποια αξια , σας το λεει ενας φιλολογος ! ) Ας αφησουμε τις παπαρολογιες λοιπον κι ας σοβαρευτουμε λιγο , ως λαος ...

Δημοσ.

... κι οποιος επιθυμει την αναγεννηση του εθνους , ας διαβασει πρωτα , ας κανει τις συγκρισεις τις αναποφευκτες αναμεσα στο συγχρονο νεοελληνικο παρον και την ευρωπαικη και παγκοσμια πραγματικοτητα , ας αντλησει απο τους αρχαιους αυτα που χρειαζεται να τον οδηγησουν σε επιπεδο πνευματικο και ηθικο και ας προσπαθησει να δωσει πειστικη απαντηση στα παροντα προβληματα του εθνους με τη γλωσσικη εκφραση της εποχης μας .. η γλωσσικη αναβαθμιση ειναι ταυτοχρονα ευρυτερη πνευματικη και πολιτιστικη αναβαθμιση και δεν μπορει παρα να εστιαζει στο παρον , γνωριζοντας το παρελθον και στοχευοντας το μελλον ..

τα υπολοιπα ειναι απλες γραφικοτητες ...

Δημοσ.
...ας κανει τις συγκρισεις τις αναποφευκτες αναμεσα στο συγχρονο νεοελληνικο παρον και την ευρωπαικη και παγκοσμια πραγματικοτητα...

Sorry gia to offtopic bre Tony mou,

alla otan kapoioi zhtane 1.400e eisagwgiko mis8o, exoun kanei tis anapofeuktes sugkriseis me to sugxrono neoellhniko paron `h thn eurwpaikh kai pagkosmia pragmatikothta? :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...