Προς το περιεχόμενο

iso files σε double layer dvd's

manos64

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδία καλησπέρα.προσπάθησα πριν απο λίγο να γράψω στο nero 7 πολλά iso αρχεία ,

σε dvd 8,5 gb και αφού τελείωσε το πρώτο και δίνω το δεύτερο μου πετάει έξω το dvd

και μου λέει ότι για να συνεχίσω πρέπει να βάλω στον οδηγό dvd rw η dvd rdl.

μήπως ξέρει κανείς γιατί το κάνει αυτό η να υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμα γι'αυτή τη δουλειά; Ευχαριστώ

Δημοσ.

Φίλε μου δεν έχω καταλάβει τι προσπαθείς να κάνεις ακριβώς. Να γράψεις τα αρχεία ISO στο DVD? Ή να γράψεις ενα image ISO σε ενα DVD? Το Image ISO ουσιαστικά δεν σου δίνει τη δυνατότητα να ελέγξεις τί γράφεται στο DVD. Ό,τι περιλαμβάνεται στο ISO γράφεται στο DVD και καταλαμβάνεται η χωρητικότητα που περιγράφεται μέσα στο ISO. Εαν τώρα έχεις πολλά αρχεία ISO και θέλεις να τα γράψεις σε ενα DVD ως διαφύλαξη των images, τότε φρόντισε να μην υπερβαίνεις τα 4.7GB ή αλλιώς χρησιμοποίησε dual layer 8.5GB. Θέλω να σου τονίσω ότι μερικές φορές το Nero όταν τελειώσει την εγγραφή, θυμάται ό,τι του είχες βάλει ακόμη και εαν το διαγράψεις απο τη λίστα, οπότε ό,τι καινούριο βάζεις προς εγγραφή, το αθροίζει και τελικά σου δείχνει ό,τι υπερβαίνει τη χωρητικότητα κλπ. Οπότε μετά απο κάθε εγγραφή, κλείνε το και ξανάνοιγέ το (το NERO) για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Δεν ξέρω εαν σε κάλυψα. Εαν όχι, στείλε μου περισσότερες πληροφορίες για το τι θέλεις να κάνεις ακριβώς.

Δημοσ.

φίλε adrov, εξηγώ τι ακριβώς θέλω:

έχω στους δίσκους μου επεισόδια απο τηλεοπτική σειρά και τα έκανα .iso αρχεία με σκοπό αντιγραφή σε dvd. είναι όμως πολλά τα επεισόδια και για να μή γεμίσω με 4,7 dvds

είπα να τα βάλω σε double layer και παρόλο που το nero ζητάει dl dvd η rw dvd για να κάψω παραπάνω απο ένα iso ,δε το κάνει.δοκίμασα να το ανοίγω ξεχωριστά για κάθε αρχείο,αλλά τίποτα.

Δημοσ.

Θελει να γραψει 2 η παραπανω iso σε ενα δισκακι, οχι σαν iso αρχεια αλλα τα δεδομενα που εχουν μεσα.

Δεν ηξερα καν οτι αυτο γινεται. Επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα κανεις iso αντι να τα γραψεις σαν δεδομενα κατευθειαν μεσα στο nero. Διαλεξε με το nero express οσα επεισοδια θες με drag and drop και θα τα γραψει

Αν για καποιο λογο πρεπει να ειναι iso φτιαξε iso των 8.5gb

Δημοσ.

min ftiaxneis pola iso arxeia alla ftiaxe ena megalo iso arxeio ton 8 peripou giga.episis den iparxei logos na ta exeis iso .parta kai rixta opos ine.min baleis pola iso giati auto tha katalavei oti esi malon thes na ta grapseis se xexoristo dvd.den nomizo oti mporeis na grapseis pola iso tautoxrona .nomizo oti to kathe iso to pianei gia xexoristo dvd.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...