tolis86 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 θα ηθελα να ειναι σε 1 cd αν γινεται διοτι το συστημα ναι μεν διαθετει dvd αλλα διαβαζει οτι και οταν του καθησει....θα ηθελα να ειναι παναλαυρο οσο τα windows 98 να σβεινει μονο το μετα απο τερματισμο διοτι το κανει μονο σε win98 σε xp οχι...το pc θα ειναι για ιντερνετ, torrents και για να ακουω τραγουδια....α!και πολυ συμαντικο να υποστηριζει το crypto f200 που δινει η τελλας...τωρα το μηχανημα εχει win xp σε εναν 20αρη seagate ο οποιος κανει πολυ θορυβο (δεν εχει κανενα προβλημα ετσι εκανε ανεκαθεν) και μιας και πηρα καινουριο sata στο καινουριο ο ατα 160 που εχω τωρα θα παει στον αδερφο μου που εχει 80αρη και ο 80αρης αυτος θα παει στο P2....και τελως παντων με τα xp σερνεται σχετικα και ελεγα να του βαλω τα win98 αλλα τωρα σκεφτομαι να του βαλω λινουξ να μαθω κιολα... τι σο διαολο μηχανικος ηυ σπουδαζω και δε ξερω λινουξ στο stiky πιο πανω που εχει εναν οδηγο που μας βοηθαει να διαλεξουμε διανομη μου εβγαλε 1. mandriva 2. ubuntu 3. kubuntu 4. fedora εγω εχω κατεβασμενα fedora core 4 και suse 9.3 και απο ενα περιοδικο τα mandrake 10.1(το οποιο ομως δεν εγκαθηστοταν στο συστημα της υπογραφης(σεδον εχεουν γινει αλαγες)δε θυμαμαι τι προβλημα ειχε αλλα δεν γινοταν εγκατασταση) .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Φίλτατε η δικιά μου πρόταση είναι Xubuntu. Ελαφρύ, αλλά θέλει λίγο περισσότερο ψάξιμο από τα αδέρφια του με kde η gnome. όσο για το f200 δεν γνωρίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_antoni Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 1. mandriva 2. ubuntu 3. kubuntu 4. fedora όχι, όχι, πολύ βαριά για το μηχάνημά σου... καλύτερα xfce, απλά θέλει λίγο παραπάνω ψάξιμο όπως "προελάλησε" ο headbanger... ειδικά με τα samba shares. το θέμα του f200 το συζητάμε αρκετό καιρό τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaxa1982 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 θα ηθελα να ειναι σε 1 cd αν γινεται διοτι το συστημα ναι μεν διαθετει dvd αλλα διαβαζει οτι και οταν του καθησει....θα ηθελα να ειναι παναλαυρο οσο τα windows 98 να σβεινει μονο το μετα απο τερματισμο διοτι το κανει μονο σε win98 σε xp οχι...το pc θα ειναι για ιντερνετ, torrents και για να ακουω τραγουδια....α!και πολυ συμαντικο να υποστηριζει το crypto f200 που δινει η τελλας...τωρα το μηχανημα εχει win xp σε εναν 20αρη seagate ο οποιος κανει πολυ θορυβο (δεν εχει κανενα προβλημα ετσι εκανε ανεκαθεν) και μιας και πηρα καινουριο sata στο καινουριο ο ατα 160 που εχω τωρα θα παει στον αδερφο μου που εχει 80αρη και ο 80αρης αυτος θα παει στο P2....και τελως παντων με τα xp σερνεται σχετικα και ελεγα να του βαλω τα win98 αλλα τωρα σκεφτομαι να του βαλω λινουξ να μαθω κιολα... τι σο διαολο μηχανικος ηυ σπουδαζω και δε ξερω λινουξ στο stiky πιο πανω που εχει εναν οδηγο που μας βοηθαει να διαλεξουμε διανομη μου εβγαλε 1. mandriva 2. ubuntu 3. kubuntu 4. fedora εγω εχω κατεβασμενα fedora core 4 και suse 9.3 και απο ενα περιοδικο τα mandrake 10.1(το οποιο ομως δεν εγκαθηστοταν στο συστημα της υπογραφης(σεδον εχεουν γινει αλαγες)δε θυμαμαι τι προβλημα ειχε αλλα δεν γινοταν εγκατασταση) .... Πολύ παλιό μηχάνημα! Βάλε κάτι με XFCE και να έχει σχέση με Slackware, σου προτείνω το Zenwalk... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pctechgr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 για το f200 κοιτα εδώ σε ubuntu παίζει http://www.techteam.gr/index.php?showtopic=69941 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dklearhos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 αναφορικα με τα samba shares δεν αντιμετώπισα κανένα προβλημα στο xfce, αντίθετα η όλη διαδικασία δεν μου πήρε πάνω από 10λεπτά(εύρεση των κοινόχρηστων φακέλων των windows+mount) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 tolis86 ____________________ δες το Puppy linux και το Dsl (Damnsmallinux) μάλλον θα γίνει "πύραυλος" το "πολύ παλιό μηχάνημα" για το modem ψάξε παλιά post στο forum, κατι υπάρχει καλη τύχη. (μάλλον η επιτυχία είναι σίγουρη!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpregos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 slackware pistevw einai oti prepei gia tetoia mixanimata alla xwris gnome&KDE....WindowMaker i xfce..... ALLA einai dysxristo an den exeis empeiria me linux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caveneo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Εγώ έχω ένα Pentium 3 933Mhz, 512MB ram 133Mhz, FX5700. Λέω να βάλω επάνω WinXP για να παίζουμε Call of Duty στο Lan και το Kubuntu 6.10 (το κατεβάζω τώρα από torrent), έτσι για να ασχοληθώ με Linuxοειδή περιβάλλον.Να δω πως είναι και να πάρω εντυπώσεις.'Η λέτε να περάσω μόνο το Kubuntu? Γίνεται να περάσω πρώτα το Kubuntu και μετά τα WindowsXP? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 κοίτα , λόγω ευκολίας καλό θα ήταν να περάσεις πρώτα τα παράθυρα και μετά το λίνουξακι σου. έτσι θα γλυτώσεις από ρυθμίσεις, που επειδή δεν έχεις ξανασχοληθεί θα σε ξενίσουν. κατά την γνώμη μου βάλτου μόνο τον πιγκουίνο να μάθεις /πειραματιστείς με την καρδιά σου. χώρια που θα δεις άλλο αέρα στο browsing σου. που είναι οι Ιοί οέο?:twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthony_crete Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 tinyXP apistefto kai omos ali8ino!!! Exw dwsei zoi se 3 PC me ayto to marafeti!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.