kostastnt Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Μου ήρθε τελικά το DSL αλλά απελπίστηκα. Ας τα πάρω από την αρχή. Κάνω αίτηση μία Παρασκευή και την επόμενη Παρασκευή μου δίνουνε τους κωδικούς για να μπω. Πάω να μπω βγάζει σφάλμα 680, παίρνω τηλέφωνο τον ΟΤΕ και την ΟΤΕΝΕΤ μου κάνουνε ένα reset την γραμμή αλλά πάλι δεν μπαίνει. Μου είχανε δώσει λάθος κωδικούς, εν τέλει μου λένε τους σωστούς και μπαίνω κανονικά στο Διαδίκτυο. Μετά από αυτά τα μικροπροβληματάκια, τα οποία μπράβο στον ΟΤΕ και στην ΟΤΕΝΕΤ, λύθηκαν σε λιγότερο από δέκα λεπτά εμφανίζεται άλλο πρόβλημα. Ενώ θεωρητικά έχω 1Mbps στην πραγματικότητα πιάνω το πολύ 60KB/s. Σαν να πλήρωσα για το 768Kbps... Τί μπορώ να κάνω για να έχω καλύτερη ταχύτητα???
averel01 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 file mou kala eisai pou pianeis kai 60 KB/s!ego me 1024 me thn altec epiana sthn arxh 100 KB kai tora exei pesei h taxythta sta 30 KB maximum!tous phra kai tous ekraksa alla akoma tipota!:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
poulinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 ta exoume pei ekatomiria fores kai exoume anixei 20000 topic gia themata taxititon.den tha allaxei autooooooooooooooo
anthony_88 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Βρε pouline, μην απελπιζεις τα παιδια... Θα αλλαξει αλλα μετα το τελος Νοεμβριου οποτε και θα σταθεροποιηθουν (υποτιθεται) οι αναβαθμισμενες ταχυτητες λογω ολοκληρωσης των εργασιων αναβαθμησης... Μεχρι τοτε υπομονη! (Τι να πουμε και οσοι περιμενουμε εδω και ενα μηνα μονο και μονο για να ενεργοποιηθει η γραμμη...)
S2Katana Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Eτσι, ετσι...Εμεις δεν εχουμε καν dsl για να διαμαρτυρηθουμε!!!
Giourkas1 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Kai poly kala eisai an katevazeis me 60!!
pan82 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Μου ήρθε τελικά το DSL αλλά απελπίστηκα. Ας τα πάρω από την αρχή. Κάνω αίτηση μία Παρασκευή και την επόμενη Παρασκευή μου δίνουνε τους κωδικούς για να μπω. Πάω να μπω βγάζει σφάλμα 680, παίρνω τηλέφωνο τον ΟΤΕ και την ΟΤΕΝΕΤ μου κάνουνε ένα reset την γραμμή αλλά πάλι δεν μπαίνει. Μου είχανε δώσει λάθος κωδικούς, εν τέλει μου λένε τους σωστούς και μπαίνω κανονικά στο Διαδίκτυο. Μετά από αυτά τα μικροπροβληματάκια, τα οποία μπράβο στον ΟΤΕ και στην ΟΤΕΝΕΤ, λύθηκαν σε λιγότερο από δέκα λεπτά εμφανίζεται άλλο πρόβλημα. Ενώ θεωρητικά έχω 1Mbps στην πραγματικότητα πιάνω το πολύ 60KB/s. Σαν να πλήρωσα για το 768Kbps... Τί μπορώ να κάνω για να έχω καλύτερη ταχύτητα??? Φίλε μια χαρά είσαι όντως, θεωρητικά έχεις πάρει 512 και με τη προυπόθεση ότι ο οτε υποστηρίξει το διπλασιασμό τοτε πας 1024. Και θα πεις εσύ ότι ο διπλασιασμός εχει γινει και το μοντεμ συγχρονιζει στα 1024 αλλά αυτό δε λέει τίποτα δυστυχώς. Και καθε μέρα να παίρνεις στην οτενετ δε μπορουν να σου κάνουν τίποτα. Κι εγώ με 1024 εκεί κινούμαι αν και τις τελευταίες μέρες βλέπω κάτι να κινείται, έτσι τα βραδια και τα πρωινά φτάνω μεχρι και 100άρι αλλά ώρες αιχμης πέφτει στα 65.
kostastnt Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Πήρα στην OTENET τηλέφωνο και μου είπαν ότι το αργότερο μέχρι τέλος Νοεμβρίου θα έχω την ταχύτητα που έχω πληρώσει. Ο υπάλληλος μου είπε ότι έχει γίνει ο διπλασιασμός των γραμμών από τα σπίτια μέχρι τα DSlam αλλά δεν έγινε ακόμα από τα DSlam στα κεντρικά γιατί ακόμα τα ελέγχουν. Αν όντως είναι έτσι δεν υπάρχει κανά σοβαρό πρόβλημα γιατί μας μένουν ακόμα το πολύ 2 βδομάδες μέχρι να έρθει η γραμμή στα φυσιολογικά της.
kattistt Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Πήρα στην OTENET τηλέφωνο και μου είπαν ότι το αργότερο μέχρι τέλος Νοεμβρίου θα έχω την ταχύτητα που έχω πληρώσει. Ο υπάλληλος μου είπε ότι έχει γίνει ο διπλασιασμός των γραμμών από τα σπίτια μέχρι τα DSlam αλλά δεν έγινε ακόμα από τα DSlam στα κεντρικά γιατί ακόμα τα ελέγχουν. Αν όντως είναι έτσι δεν υπάρχει κανά σοβαρό πρόβλημα γιατί μας μένουν ακόμα το πολύ 2 βδομάδες μέχρι να έρθει η γραμμή στα φυσιολογικά της. Μακαρι! Μακαρι να εχουμε σε 2 εβδομαδες τις ταχυτητες που πληρωνουμε και μας εχουν υποσχεθει... Το βλεπω χλωμο ομως.... πΟΤΕ ειναι αυτος.... Ποτε δεν ειναι στην ωρα του ετοιμος... Κποτε περιμεναμε (η εταιρια στην οποια δουλευω) 8 μηνες για μια μισθωμενη γραμμη διοτι αντι για 1 μηνα μας ειπε οτι ηθελε +1 μηνα διοτι ειχε γεμισει ο κομβος του... αποτελεσμα μετα απο 8 μηνες... απειρα γραμματα και συνομιλιες με ΕΕΤΤ... ηρθε η γραμμη... Και παλι ΜΑΚΑΡΙ να εχουμε αυτα που πληρωνουμε σε 2 εβδομαδες.... Αλλα αν μιλησεις με 3 διαφορετικα ατομα στον πΟΤΕ για το ιδιο προβλημα θα παρεις 3 διαφορετικες απαντησεις γι'αυτο κραταω πλεον μια πισινη...
thanos75x Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Κι εγω με 2mbit forthnet συνηθως κατεβαζω με 140... Ειμαι 100% σιγουρος οτι ουτε και στο τελος του Νοεμβρη θα αλλαξει κατι... Εδω ειμαστε και να το θυμηθειτε...
Don.Matis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Εγω με 1mbit vivodi (ote γραμμή) με 60 στο τσακίρ κέφι είμαι... Συμφωνώ με τον thanos75x τίποτα δεν θα γίνει τέλος Νοέμβρη...
agent_smith Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Ego me tin 1024 pou exo apo ote(conn-x) to poly pou exo katevasei me 100k einai to proi apo tis 5-8h ora epita kai to mesimeri to poly me 60. kai den nomizo na alaksei tpt se auto...
anthony_88 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Yπομονη μεχρι τελη Νοεμβριου και μετα αρχιστε και μηνυσεις...!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.