Προς το περιεχόμενο

sli me diaforetikes kartes grafikwn!

TH_boy_20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω μια καρτα γραφικων 7800 GTX 256 MB.Γνωριζει κανεις εαν μπορω να βαλω μια καρτα NVIDIA 8800 και να την κανω να δουλεψει ο sli μαζι με την 8800:confused: ??

Δημοσ.

Όχι βέβαια. Εγώ εδώ έχω την MSI 7900GT και δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω μια ίδια, αλλά διαφορετικής εταιρίας όπως για παράδειγμα Albatron. Αν όχι, αν βάλω μια MSI και η MSI που θα αγοράσω έχει πιο νεο firmware τι γίνεται? Πρέπει να ενημερώσω την παλιά? Ναι και αν ενημερώσω την παλιά και το firmware που θα βρω είναι πιο νεο και από της καινούριας??? ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΤΣΙ?

Δημοσ.

Αν διαβάζατε έστω στα πεταχτά το site της nVIDIA για το SLI ή οποιοδήποτε hardware reviews site, θα βλέπατε ότι SLI μπορείς να κάνεις με οποιεσδήποτε κάρτες, αρκεί αυτές να έχουν τον ίδιο πυρήνα ( δηλαδή μπορείς να κάνεις SLI με 1* Albatron 7800GT & 1* MSI 7800GT, etc etc ).

Δημοσ.
ftou!!!!!!

Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά ταχύτητας και ποιότητας απεικόνισης μεταξύ 7800 και 8800 που δεν χάνεις και τίποτα. ΄Ισα ίσα που σε βολεύει. Πουλάς την 7800 και σου στοιχίζει λιγότερο η 8800 αν την θες πραγματικά ;)

Δημοσ.
Αν διαβάζατε έστω στα πεταχτά το site της nVIDIA για το SLI ή οποιοδήποτε hardware reviews site, θα βλέπατε ότι SLI μπορείς να κάνεις με οποιεσδήποτε κάρτες, αρκεί αυτές να έχουν τον ίδιο πυρήνα ( δηλαδή μπορείς να κάνεις SLI με 1* Albatron 7800GT & 1* MSI 7800GT, etc etc ).

Δηλαδή αν πάρω μια οποιαδήποτε 7900GT όλα θα είναι μια χαρά έτσι? Ναι, αλλά το κακό θα είναι ότι αν δεν αγοράσω MSI(αυτή έχω και είναι πολύ ακριβή:evil: ) και αγοράσω καμιά άλλη θα πέφτη η ταχύτητα της MSI στην ταχύτητα της ALBATRON για παράδειγμα. Ευχαριστώ για την βοήθεια...!!!

Δημοσ.
Δηλαδή αν πάρω μια οποιαδήποτε 7900GT όλα θα είναι μια χαρά έτσι? Ναι, αλλά το κακό θα είναι ότι αν δεν αγοράσω MSI(αυτή έχω και είναι πολύ ακριβή:evil: ) και αγοράσω καμιά άλλη θα πέφτη η ταχύτητα της MSI στην ταχύτητα της ALBATRON για παράδειγμα. Ευχαριστώ για την βοήθεια...!!!

pou na pesi na paei? edw milame gia sli! xirotera apo tora den tha pas :)

pera apo tin plaka eipame kai o pirinas kai h mnimi exoune idio xronismo afou milame gia idia modela auta sigoura einai standar apo tin ekastote eteria

(vlepe nvidia) proxora afoba mia xara sinergazonte.

edit: gia skepsou kai tin lisi kai tou Ailuros omos.

tin poulas kai me ta idia leuta pano kato pernis mia 8800gs (gia gtx tha ksilothis ligo..) kai eisai akoma pio oraios! yparxi 8800gs me 450E mhn to ksexnas..

Δημοσ.

edit: gia skepsou kai tin lisi kai tou Ailuros omos.

tin poulas kai me ta idia leuta pano kato pernis mia 8800gs (gia gtx tha ksilothis ligo..) kai eisai akoma pio oraios! yparxi 8800gs me 450E mhn to ksexnas..

Στην πουλάω, πόσο την παίρνεις? Αν και εμένα ο σκοπός μου είναι να δω τι παίζει με το SLI.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...