tzez Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Καλησπέρα μέλη του insomnia.. Στην αρχή το θεώρησα ένα τυπικό λάθος που με ένα απλό τηλέφωνημα θα το διόρθωνε η αξιότιμη παραπάνω εταιρία. Επειδή τα τηλέφωνα τελικά εγιναν πάνω από πενήντα και καμιά διόρθωση του ποσού δεν έγινε, σας επισυνάπτω την καταγγελία που έκανα στην ΕΕΤΤ. Αν δεν γίνει κάτι, ακολουθεί εξώδικο και αν πάλι δεν γίνει κάτι πάμε για αγωγή. Θα σας κρατάω ενήμερους για τις εξελίξεις... Απολάυστε: << Στις 27/07/06 συνδέθηκα με το δίκτυο της εταιρίας vivodi. Η σύνδεση ήταν για αορίστου χρόνου στα 1024 full llu με dsl phone. Την 01/08/06 ύστερα από αίτηση μου και πληρωμή στην τράπεζα Eurobank του ποσού 259€ η σύνδεση μου μετατράπηκε σε προπληρωμένο πακέτο 2048/640. Στην συνομιλία που είχαμε μου είπαν ότι για τις 5 μέρες χρήσης αορίστου θα πλήρωνα τον σχετικό λογαριασμο και μετά την αναβάθμιση σε 2048/640 δεν θα είχα άλλη οφειλή προς την εταιρία Vivodi πλην των παγίων και όποιων χρεώσεων του dsl phone και των εξόδων εγκατάστασης κάτι που βρήκα λογικό και συμφώνησα. Μου εστάλει και σχετικό τιμολόγιο μαζί με ένα Alcatel Speetdouch 585 το οποίο παρέλαβα (αν και δεν το έιχα παραγγείλει στην τωρινή μου αίτηση αλλά σε παλαιότερη που τελικά ακύρωσα) και αποδέχομαι την χρέωση. Ύστερα από λίγες ημέρες παρέλαβα το πρώτο τιμολόγιο από την εταιρία (συν. 1) στο οποίο σωστά η πρώτες 2 χρεώσεις αφορούσαν την 5νθήμερη παραμονή μου στα 1024. Οι επόμενες 2 χρεώσεις όμως είναι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ (χρ.1)παγιο τελος ιντερνετ 2048/640 ποσό:278,20 χωρις φπα ΚΑΙ (χρ.2) πάγιο τέλος πρόσβασης 2048/640 ποσό: 199,20 χωρίς φπα! Δεν τελειώνει όμως εδώ: ύστερα από λίγες ημέρες παρέλαβα και άλλο τιμολόγιο 07/08/2006 με χρέωση 259€ για DSLnet Prepaid κάτι το οποίο είχα πληρώσει στην τράπεζα μεσω web banking και σας επισυνάπτω την σχετική απόδειξη. Σε αρκετά τηλεφωνήματα που τους έκανα η απάντηση τους είναι δεν ξέρουμε γιατί έχετε χρεωθεί αυτά τα ποσα, το ψάχνουμε και θα σας ειδοποιήσουμε. Φυσικά, η απάντηση δεν ήρθε ποτέ, δεν επιθυμώ όμως να υπάρχουν έγγραφα που να δείχνουν ότι χρωστώ ένα αρκετά σημαντικό ποσό χωρίς να υπάρχεικανένας λόγος. Παρακαλώ για τις νόμιμες ενέργειες σας.>> Αλλά αγαπητοί φίλοι δεν τελειώνει ούτε εδώ. Σήμερα παρέλαβα τον λογαριασμό του μήνα απο την εν λόγω εταιρία. Μου είχανε χρεώσει ΟΛΕΣ τις κλήσεις που υποτίθεται οτι είχα δωρεάν με adsl phone. Παίρνω για 51η φορά τηλέφωνο να δω τι γίνεται. Η απάντηση τους λίγο πολύ αναμενόμενη: ναι έχετε δίκιο, έχουμε κάνει κάποιο λάθος.... και καταλήγει: πληρώστε όμως και θα σας στείλουμε πιστωτικο την επόμενη φορά!! και ρωτάω: ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΠΙΑ;;;;
darkDreamer13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 kalispera file mou, an kai kakws emplekses me tin vivodi tha sou po ti epathes, kat arxi isoun se miniaio pagio sta 1024 kai zitises allagi taxytitas se 2048 kai metafora se propliromeno 12 mino an den kano lathos. esteiles loipon fax fototypia tautotitas katathetirio kai graptos to aitima sou. i vivodi loipon sou allakse tin taxutita alla argise na se balei se propliromeno paketo me apotelesma na sou pesei 1 pagio stin 2048 syn tin propliromi tou epomenou pagiou. meta afou eidan kapou petameno to fax sou lene: a autos thelei propliromeno kai to perasan. gia tis kliseis tou dsl phone den ksero. auto pou na kaneis gia na breis akri einai na tous steileis fax opou na les tis imerominies pou esteles to aitima kai ti akribos sou eixan pei oti tha ginei. episis tha anafereis oti den apodexesai tin xreosi ton 2 pagion dioti eprepe o xronos autos na symperilambanetai sto propliromeno sou. den ftais esy pou malakizontan ekei mesa. anafere kai gia tis lathos kliseis tou phone. steile fax sto 2117503801 kai mail sto [email protected]. mono etsi tha se prosexoun ekei. ap to tilefono den exeis kamia elpida Good Luck
poulinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 mia fora i vivodi na kanei sostes xreoseis.to logistirio pou exoun einai min po ti.to idio kai me tous logariasmous.eprepe na perasei trelos kairos gia na sou erthei oti exeis plirosei ta proigoumena.
tzez Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Έκανα και δεύτερη κατταγελία στην ΕΕΤΤ για αδικαιόλογητες χρεώσεις στο dsl phone. Φυσικά ο δικηγόρος μου είναι standby.... Ίδωμεν
tzez Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Και όμως πριν λίγο με πήρανε τηλέφωνο... Έπιασαν οι προσευχές μου και η βι-βόδι με πήρε τηλέφωνο!!! Βέβαια, η χαρά μου κράτησε για λίγο. Δείτε διάλογο: - Καλημέρα σας. Ο κύριος ΧΧΧ? - Καλημέρα. Ο ίδιος. -Εχθές μας στείλατε ενα φαξ και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε... -Πείτε μου... -Οτι.... απο τις 5 σελίδες που μας στείλατε λάβαμε μόνο την μία. Μπορείτε να μας τις ξαναστείλετε??? ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ το γράφω και γελάω.. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!
poulinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Και όμως πριν λίγο με πήρανε τηλέφωνο... Έπιασαν οι προσευχές μου και η βι-βόδι με πήρε τηλέφωνο!!! Βέβαια, η χαρά μου κράτησε για λίγο. Δείτε διάλογο: - Καλημέρα σας. Ο κύριος ΧΧΧ? - Καλημέρα. Ο ίδιος. -Εχθές μας στείλατε ενα φαξ και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε... -Πείτε μου... -Οτι.... απο τις 5 σελίδες που μας στείλατε λάβαμε μόνο την μία. Μπορείτε να μας τις ξαναστείλετε??? ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ το γράφω και γελάω.. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!! korifi.exei kai gelio i ipothesi
greeneye Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 i vivodi den exei tyxaia xalia logisthrio. Exis ESKEMENA kata emena xalia logisthrio. Den mporei se oles tis poleis ths elladas na exei xalia logisthrio.Diladi se kamia polh vre paidi mou den yparxei enas-mia pou na kanei SOSTA ti douleia tou? apla theloun na xreonoun ton kosmaki me xreosis pou den prepei kai opoios parei xampari pire...gia ayto ta deinei kai ligo ftinotera,ta spasmena ta bgazei apo kati tetoia atoma an kimountai. Eytixos o filos mas edo DEN KOIMATAI!
alfista Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Εγώ διαφωνώ με τον greeneye. Πιστεύω ότι οι τύποι στην vivodi είναι βλάκες και όχι απατεώνες όπως συμβαίνει με άλλους εναλλακτικούς. Αποδεικνύεται απ' το ότι μερικές δεν έχουν ιδέα αν και τι τους χρωστάς.
eliask Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 vlakes den to pisteyo .Apateones isos .Den mporei toso kairo na min exoun ftiaxei ta pragmata sto logistirio mias anonymis etaireias .Ligo apo ola paizei. kai vlakes kai apateonew kai aneythoinoi etc etc
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Εγώ διαφωνώ με τον greeneye. Πιστεύω ότι οι τύποι στην vivodi είναι βλάκες και όχι απατεώνες όπως συμβαίνει με άλλους εναλλακτικούς. Αποδεικνύεται απ' το ότι μερικές δεν έχουν ιδέα αν και τι τους χρωστάς. kapoioi px exoun adsl edo kai xronia stin vivodi kai den exoun lavei logariasmo pote.2 atoma xero. ti na po.pantos to logistirio einai etsi edo kai xronia pou ixa vivodi.ixa vivo prin 3 xronia kai tote to idio mpaxalo.sto telos pou perimena oti tha pliroso gia tis teleutees meres prin tin kopsoun kai leo tha erthei kana 40 euro tote den irthe tipota telika.ti na po...
darkDreamer13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 oxi apateones den einai. apla einai POLY anorganotoi, oti fax stelenoume xanete ekei mesa...gi auto paidia OXI fax mono email apo to vivodinet. Episis ta 9/10 atoma sto 13880 einai asxetoi me to antikeimeno. An parete 13880 stin epilogi 2 kai zitisete plirofories gia dsl tha katalabete. stin epilogi 3 einai kapos kalitera ta pragmata giati tis kliseis tis apantane apo ta kentrika sto xalandri eno stin 2 ta apantane apo asxeti etaireia pou synergazetai me tin vivodi. ta xoune gamisei ola....
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 i texniki ipostiriksi itan panta gia ta mpaza.
darkDreamer13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 an fantasteis oti stin texniki ypostiriksi douleoun atoma pou den einai kan texnikoi kai atoma pou einai texnikoi douleuoun se asxetes theseis ekei mesa...dinoun kales prosfores alla einai ena terastio mpourd..e..ll.o!!
LuNaTiC Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 de xero ti einai kalitero..auto pou epathes i to na se paroun tilephono kai na sou lene oti tha exeis net mexri 31/1/07 giati meta kleinoume...
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 oloi lene toso kala logia gia tin vivodi edo kai tosa xronia pou anixe.an ixan mialo kai ixan ftiaxei ena sosto support tha ta ixan paei poli kalitera.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.