Προς το περιεχόμενο

Athlon XP crash & ηχητικό μήνυμα"system failure"

Sadako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα μεταχειρισμένο μηχάνημα, Athlon XP 2400. Εδώ και κανα μήνα μπορώ να πω ότι δούλευε κανονικά, είναι κάποιες μέρες, που μου κάνει το εξής παράξενο. Σε άσχετα χρονικά διαστήματα, λοκάρει, ακούω έναν ήχο σαν ελαφριό "κτάνγκ" απο το τροφοδοτικό, και απο τα ηχειάκια ακούγεται ένα ηχητικό μήνυμα που λέει κάτι σαν "System failure CPU...κάτι". Παρατήρησα επίσης, ότι όταν το κάνει αυτό, μερικές φορές εκείνη τη στιγμή βλέπω να ανάβει το φωτάκι που δείχνει ότι δουλεύει το DVD-ROM. Έχει ιδέα κανείς τι μπορεί να φταίει ή πως μπορώ να κάνω καλύτερη διάγνωση??

Η αλήθεια είναι ότι ανεβάζει αρκετά υψηλές θερμοκρασίες, τις τελευταίες μέρες χτυπάει ακόμα και 70 βαθμούς κελσίου, δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο, ακόμα και για athlon. Απο ότι παρατήρησα, τα ανεμιστηράκια δουλεύουν κανονικά (2 εξτρά έχει εκτός απο το ανεμιστηράκι πάνω απο τον επεξεργαστή και του τροφοδοτικού). Αλλά απο την άλλη, έχει τύχει να κολλήσει και μόλις το ανοίγω, δηλαδή δεν είναι να πεις ότι δούλεψε για κάποια ώρα και ζορίστηκε..

Καμιά ιδέα??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...