Προς το περιεχόμενο

AGP τώρα ή Aη-Βασίλης με PCI E?

glad1at0re

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

Εδω και λιγες εβδομαδες συνειδητοποιησα οτι η GeForce 6600 που εχω εχει αρχισει να παλιωνει επικυνδινα. Δοκιμασα το NeverWinter Nights και ενα αλλο Online RPG και σερνονταν. Ακομα και σε very low γραφικα, υπηρχαν προβληματα. Και οπως και να το κανουμε οταν παιζω ενα game θελω να το απολαμβανω 100%. Λοιπον... η ερωτηση μου ειναι η εξης και θελω τη γνωμη σας..

Να αγορασω τωρα μια Nvidia 7600GS AGP ή να περιμενω τον Αη-Βασιλη να μου φερει μια νεα mobo ετσι ωστε να αγορασω μια καλυτερη PCI-E ?

Ευχαριστω

Δημοσ.

εννοειται το δευτερο!! οι agp αρχισαν να παλιωνουν γενικα(υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια)!

μακαρι να μου εξανε κι εμενα ο αη βασιλης τετοια δωρα!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

userbar223662ux1.gif

Δημοσ.

με την 7600gs θα δεις μεν διαφορα αλλα θα ειναι μικρη και θα παλιωσει πολυ πιο γρηγορα και επικυνδυνα.....αναβαθμηση τα χριστουγεννα! θα εχει πολυ πραμα να παρεις τοτε...ειναι η μεγαλητερη αγορα τοτε και....νεα προιοντα και προσφορες θα ξεπεταγονται σα μανηταρια...

Δημοσ.

Thanks για τις απαντησεις παιδες. Τελικα στα Χριστουγεννα καταληγω, ολοι αυτο μου λενε... Αντε 2 μηνες υπομονη χωρις gaming :-?

Οσο για τον Αη-Βασιλη, μαλλον εγω θα τον χρηματοδοτησω αλλα μη το πειτε πουθενα :mrgreen:

Δημοσ.

Καλα, παρε καμιά 7600GT agp και θα σου πω εγώ!!!!

Παιδιά μην βιαζομαστε τόσο με τις αγορές μας, δεν ρώτησε κανενας τι υπολογιστή εχει το παιδί... Δεν θα μας λένε οι εταιρίες τι θα κάνουμε επειδη βγαζουν συνέχεια καινουρια πράγματα.

Τι υπολογιστή εχεις????

Δημοσ.

Εχω εναν AMD 64 στα 3.0Ghz και 1gb RAM. Ελεγα να τον αναβαθμισω μερικους μηνες αργοτερα αυτον, αλλα στην αναγκη μπορει να φωναξω και κανα αλλο Αγιο! :P

Δημοσ.
Εχω εναν AMD 64 στα 3.0Ghz και 1gb RAM. Ελεγα να τον αναβαθμισω μερικους μηνες αργοτερα αυτον, αλλα στην αναγκη μπορει να φωναξω και κανα αλλο Αγιο! :P

LOL :). Αν και γενικά είμαι κατά της λογικής «περίμενε» ίσως οι προλαλήσαντες έχουν ένα δίκιο.

PS: Προτείνω να ζητήσεις backup από τους Άγιους Σαράντα...

Δημοσ.

otan les tha allaksis mobo enohs profanos kai cpu etsi?

o 3ghz den theoro oti einai arketos gia na "xosis" pola leuta se karta grafikon.

kai sigekrimena pano apo tin 7600gt malon tsampa tha paei h karta.

auto den simeni oti den aksizi to perasma se mobo pci-e.

apla na kseris oti h cpu sou tha sou "kobi" me megaliteri karta apo auth.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...