spin Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2002 Η AMD λέει ότι οι Athlon τα τινάζουν στους 90'C. Ποια θεωρείται όμως "καλή" θερμοκρασία λειτουργίας; Εμένα μου λέει: CPU Temp. : 54'C System Temp : 42'C Είναι ΟΚ? Χρειάζεται δυνατότερο fanάκι?
HdkiLLeR Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2002 E koitaxe na deis to oti ta tinazoun stous 90 den simenei oti ean douleueis stous 80 eisai mia xara.Gia XP 54 vathmoi gia autin tin epoxi den einai kai oti kalitero ti psiktra+fun exeis?Prepei pados na peseis 5-10 vathmous egw exw enan Tbird 1000@1260 kai douleuw stous ~50 peripoy poy i AMD dinei kanoniki thermokrasia leitourgias 60~65.
spin Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2002 Ψύκτρα & fan για να είμαι ειλικρινής δεν έχω ιδέα τι μάρκα είναι. Γενικά δε γουστάρω το hardware και ασχολούμαι μόνο όταν είναι να αγοράσω μηχάνημα. Απότι μου λες, δυστυχώς θα πρέπει να το ψάξω το θέμα...
TonyMontana Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2002 file Hd ola kala? <p>file spin an to sustima sou einai athoruvo kai oxi overclockarismeno tote eisai mia xara kai as einai xeimwnas...kai 60C na paei den xathike o kosmos arkei na leitourgei swsta...gia na to zoriseis kai na deis an einai stathero trekse gia merikes wres to "Torture Test" tou Prime95 pou tha to vreis edw. Kanto install kai dialekse "Just stressing" meta dialekse Torture Test apto menu kai asto gia wres ...an meta apo kana 5wro trexei akoma (einai diladi kokkino kai oxi kitrino tote eisai ok mporeis na to afiseis ena 24wro gia sigouria)...kapou sto misawro molis to ksekiniseis koita ti thermokrasia sou deixnei...
HdkiLLeR Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2002 Vasika gia psiktra tha protina Volcano.Einai arketa kali (basi xalkou kai den simazeuetai...).Egw prosopika xrisimopoio Volcano 6u alla tha itan kalo na xtipiseis to 7 i kai to 6u+ kalo einai tha meiwseis pisteuw arketa tin thermokrasia sou.To thema tora einai oti prepei na prosexeis mipos i auximeni thermokrasia einai apotelesma tis kakis kikloforias tou aera mesa sto case kai oxi thema cooler.Ean exeis tetoio prob vale kana dio funakia 80x80mm kai ...vlepeis.
spin Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2002 Tony κατέβασα το Prime95 και μου βγάζει σφάλμα (σε κάποια στρογγυλοποίηση) από τα πρώτα δευτερόλεπτα!! Αυτό το προγραμματάκι πρέπει όντως να ζορίζει πολύ τη cpu. Μόνο τα benchmarks του που τρέχουν για ελάχιστο χρόνο, μου ανέβασαν τη θερμοκρασία στους 63! Για δοκιμή κατέβασα και το BurnInTest. Αλλά αυτό δεν ανέφερε κανένα σφάλμα και ανέβαζε μόνο 1-2 βαθμούς.<p>Πάντως το μόνο πρόβλημα που έχω παρατηρήσει μέχρι τώρα, είναι ότι μετά από κάποια ώρα παιχνιδιού στο Age of Empires (το μόνο παιχνίδι που παίζω), με πετάει έξω στα Windows.<p>Hd ξέρεις μήπως Θεσ/νίκη που μπορώ να την ψάξω για coolers?<p>Ευχαριστώ για τις συμβουλές.
Hikoc Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2002 Πάντως εγώ με AthlonXP 1600+ και το Volcano 6cu+ έχω 50-51C με ανοικτό το κουτί και 61-62C με κλειστό.
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2002 Ρε παιδιά τι θερμοκρασίες είναι αυτές.... Εγώ με Αthlon overclocked sta 1.53 Ghz έχω θερμοκρασίες μέγιστο στα 52 όταν τρέχω τον Dragon ORb me 6 volt και όχι με 12.Με 12 volt δεν πιάνω πάνω από 42-43 βαθμούς.. Ααα!!! έχω και 3 cm ηχομονωτικο.. Mεγάλη υπόθεση είναι η θερμοκρασία του κουτιού που για μένα δεν πρέπει να υπερβαίνει τους 35 C. Με δύο ανεμηστηράκια μπρος πίσω δεν θα την υπερβεί με τίποτα.. Εγω έχω κάνει και την εξης μαγιά.Με ένα εύκαπτο(σαν αυτα που έχουν στου φορνουσ)έχω βάλει τοn ORb να πέρνει αέρα έξω από το κουτί καυτεθείαν!!!<p>Φίλε άμα πιάνεις τώρα 60C ετοιμάσου για κάτι 80αρια το καλοκαιράκι....!!! <p>[ 11-01-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Gl0bAlZer0 ]</p>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.