jakeduth Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 paidia enas xristis apo to insomnia mou esteile auto. *************** kai mou eipe oti tha me voithisei gia to paypal na plirosw kati.to kanw kai den kanei tipota.borei kapoios na me voithisei.o kwdikos tou rar einai password:car
coolman Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 1 ώρα και 10 λεπτά και ακόμα να φύγει... χμμμμ. Εμένα γιατί μου βρομάει κάτι εδώ πέρα και το link μου μυρίζει πσαρίλα (εκ του phishing);
mrFrodo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 an to ekanes idi tha sou proteina na allakseis ton kwdiko sou sto paypal, TAXYSTA
nektarios1973 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 φίλε την πάτησες άλλαξε κωδικό αμέσως γιατί μπορεί να είναι ήδη αργά
agoraki_23 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Φίλε μου στειλε και μένα και μου πε ότι έφτιαξε ένα προγραμματάκι για rapidshare που διπλασιάζει τη ταχύτητα.car ήταν ο κωδικός του αρχείου. Απατεώνας ήταν αλλά τη ψιλιάστηκα και του την είπα.
mrFrodo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 kalo tha itan na enimerwseis kapoion moderator deixnontas tou kai to arxeio gia na krinei ta deonta gia ton sigkekrimeno xristi
blueviper Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Ανέβασα το αρχείο για τσεκάρισμα: http://www.virustotal.com http://virusscan.jotti.org/ Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του. Μπορεί να πρόκειται για false alarm, αλλά ρε γαμώτο...γιατί τόση αφέλεια?! :evil: Ποιος αλήθεια είναι διατεθειμένος να χρησιμοποιήσει ένα .exe αρχείο από έναν άγνωστο που υπόσχεται βοήθεια (έτσι γενικά κι αόριστα) με το PayPal?! Ίσως πάλι να σου είπε την αλήθεια και να χρειαστεί να πληρώσεις τα μαλλιά της κεφαλής σου...ελπίζω -για καλό και για κακό- να μην είχες πολλά φράγκα μέσα.
agoraki_23 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά επειδή εμένα μου έτυχε προσωπικά το ανέφερα σε moderator και αναμένα απάντηση. Πάντως με το kaspersky που έκανα scαn το αρχείο δεν βρήκε κάτι... οπότε κάτι άλλο παίζει.
blueviper Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 agoraki_23...ανέβασε το αρχείο που σου έστειλε ο τύπος στα παραπάνω site και τσέκαρε τι αποτελέσματα σου βγάζει. Κάποιο άλλο αντιβιοτικό ίσως δώσει κάποια ένδειξη (που μπορεί να είναι και λανθασμένη, αλλά το ελέγχουμε). Κι ένας hex editor είναι πάντα χρήσιμος.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά επειδή εμένα μου έτυχε προσωπικά το ανέφερα σε moderator και αναμένα απάντηση.Πάντως με το kaspersky που έκανα scαn το αρχείο δεν βρήκε κάτι... οπότε κάτι άλλο παίζει. Bρίσκει και τέτοιου είδους προγράμματα το kaspersky?
deathlok Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 protino na sbisti to link gia katebasma kalo i kako den prepei na xrisimopoiountai tetia prog.
jakeduth Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 den exw logariasmo.den borousa na ton kanw.den exw draxmi sto paypal.den mou dexotan kan tin karta.twra kai ap'otan aniksa to logariasmo exw 0 eurw sto paypal,opote ti fobamai.tha svisto kai san xristis genikotera kai telos.exw na fobithw kati?ti pisteuetai?
marios007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Εαν δεν είχες περάσει στο Paypal πιστωτική κάρτα και δεν είχες υπόλοιπο μέσα (πχ αν κάποιος σου είχε στείλει χρήματα) δεν υπάρχει κάτι που να σε ανησυχεί. Απλά ακύρωσε το λογαριασμό που είχες και όλα θα λήξουν. Απλά την επόμενη φορά να είσαι λίγο πιο προσεχτικός....
jakeduth Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 loipon akou.eixa graftei alla den dexotan tin karta mou kai ta lefta pou eixa itan 0.000.000 kai twra tosa einai(fusiologiko).pws tha diagrafto(h pws tha akurwsw to logariasmo) genika apo to paypal.analitika an ginetai giati den eimai poli kalos s'auta.to katalabate alloste
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.