Προς το περιεχόμενο

programmataki gia paypal(deite to)

jakeduth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia enas xristis apo to insomnia mou esteile auto.

kai mou eipe oti tha me voithisei gia to paypal na plirosw kati.to kanw kai den kanei tipota.borei kapoios na me voithisei.o kwdikos tou rar einai password:car

Δημοσ.

1 ώρα και 10 λεπτά και ακόμα να φύγει... χμμμμ. Εμένα γιατί μου βρομάει κάτι εδώ πέρα και το link μου μυρίζει πσαρίλα (εκ του phishing);

Δημοσ.

Φίλε μου στειλε και μένα και μου πε ότι έφτιαξε ένα προγραμματάκι για rapidshare που διπλασιάζει τη ταχύτητα.car ήταν ο κωδικός του αρχείου.

Απατεώνας ήταν αλλά τη ψιλιάστηκα και του την είπα.

Δημοσ.

Ανέβασα το αρχείο για τσεκάρισμα:

http://www.virustotal.com

programazl8.th.png

http://virusscan.jotti.org/

program2fz9.th.png

Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του. Μπορεί να πρόκειται για false alarm, αλλά ρε γαμώτο...γιατί τόση αφέλεια?! :evil:

Ποιος αλήθεια είναι διατεθειμένος να χρησιμοποιήσει ένα .exe αρχείο από έναν άγνωστο που υπόσχεται βοήθεια (έτσι γενικά κι αόριστα) με το PayPal?! Ίσως πάλι να σου είπε την αλήθεια και να χρειαστεί να πληρώσεις τα μαλλιά της κεφαλής σου...ελπίζω -για καλό και για κακό- να μην είχες πολλά φράγκα μέσα.

Δημοσ.

Παιδιά επειδή εμένα μου έτυχε προσωπικά το ανέφερα σε moderator και αναμένα απάντηση.

Πάντως με το kaspersky που έκανα scαn το αρχείο δεν βρήκε κάτι...

οπότε κάτι άλλο παίζει.

Δημοσ.

agoraki_23...ανέβασε το αρχείο που σου έστειλε ο τύπος στα παραπάνω site και τσέκαρε τι αποτελέσματα σου βγάζει. Κάποιο άλλο αντιβιοτικό ίσως δώσει κάποια ένδειξη (που μπορεί να είναι και λανθασμένη, αλλά το ελέγχουμε).

Κι ένας hex editor είναι πάντα χρήσιμος.

Δημοσ.
Παιδιά επειδή εμένα μου έτυχε προσωπικά το ανέφερα σε moderator και αναμένα απάντηση.

Πάντως με το kaspersky που έκανα scαn το αρχείο δεν βρήκε κάτι...

οπότε κάτι άλλο παίζει.

Bρίσκει και τέτοιου είδους προγράμματα το kaspersky?

Δημοσ.

den exw logariasmo.den borousa na ton kanw.den exw draxmi sto paypal.den mou dexotan kan tin karta.twra kai ap'otan aniksa to logariasmo exw 0 eurw sto paypal,opote ti fobamai.tha svisto kai san xristis genikotera kai telos.exw na fobithw kati?ti pisteuetai?

Δημοσ.

Εαν δεν είχες περάσει στο Paypal πιστωτική κάρτα και δεν είχες υπόλοιπο μέσα (πχ αν κάποιος σου είχε στείλει χρήματα) δεν υπάρχει κάτι που να σε ανησυχεί.

Απλά ακύρωσε το λογαριασμό που είχες και όλα θα λήξουν.

Απλά την επόμενη φορά να είσαι λίγο πιο προσεχτικός....

Δημοσ.

loipon akou.eixa graftei alla den dexotan tin karta mou kai ta lefta pou eixa itan 0.000.000 kai twra tosa einai(fusiologiko).pws tha diagrafto(h pws tha akurwsw to logariasmo) genika apo to paypal.analitika an ginetai giati den eimai poli kalos s'auta.to katalabate alloste

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...