islascanarias Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 kalispera! exw parei pro minwn mia lg 17'' kai edw kai merikes meres arxise sta skoura xrwmata na tremopaizei pixels! den einai kammena apla einai sa na "xionizei" kai de to kanei se oli tin othoni alla kata topous kai mono se poli skoura tmimata tis othonis m(p.x. otan vlepw mia fwtografia i otan serfarw)! allaxa drivers alla pali to idio! exei simvei se kanenan? rwtaw prin tin steilw gia service
Trapper Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Ελεγξε μήπως το καλώδιο που της δίνει ρεύμα δεν κάνει καλή επαφή. Αλλιώς μάλλον για service σε κόβω...
islascanarias Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 εχω την 1770 ΗQ...αυτη εχεις? nai file mou afti exw!
Vagos_46 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 αντιμετωπιζα το ιδιο προβλημα με την παλια μου οθονη!! σιγουρα να αλλαξεις το καλωδιο της οθονης βαλε λιγο καλυτερο και βαλε για κανενα μισαωρο το γνωστο βιντεο που θεραπευει τα pixel για να ζωντανεψουν λιγο τα χρωματα!! και κατι τελευταιο μηπως καθαρισες ποτε την οθονη με azax??? παρε κατι τετοιο...http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751308
dimi7RiS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 OXI AZAX!!! Η μανα μου οταν εκανε επιχειρηση 'σκουπα' και περναγε απο το δωματιο μου...εριχνε και ενα χερι αζαξ στην οθόνη μου η οποια ξεφλουδισε σαν μηλο
islascanarias Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 αντιμετωπιζα το ιδιο προβλημα με την παλια μου οθονη!! σιγουρα να αλλαξεις το καλωδιο της οθονης βαλε λιγο καλυτερο και βαλε για κανενα μισαωρο το γνωστο βιντεο που θεραπευει τα pixel για να ζωντανεψουν λιγο τα χρωματα!!και κατι τελευταιο μηπως καθαρισες ποτε την οθονη με azax??? παρε κατι τετοιο...http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751308 hmm νομιζω οτι ηταν θεμα καλωδιου τελικα ειχε φυγει ελαχιστα το dvi απο πλευρας υπολογιστη. προς το παρον δειχνει να λυθηκε το θεμα αν και δεν εμπιστευομαι τις tft (χωρις να θιγω την lg1770 η οποια ειναι εξαιρετικη οθονουλα γενικα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.