jimarass Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά τσίμπησα την asus 7600gs agp από Πλαίσιο και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Έχω athlon xp2400 και 1mb ram και τροφοδοτικό noname 400 με 15v στο 12v. Μέχρι και unreal tournament 2004 που έβαλα το πάει πολύ καλά. Είδα μεγάλη διαφορά από τη gforce 5200. Τώρα ψάχνω ένα απαιτητικό παιχνίδι για να τη σκίσω. Αγόρασα με 14 ευρώ από ebay to doom3 me to expansion και τώρα ψάχνω για κανά half life 2 που είδα ότι είναι πολύ καλό στα γραφικά. Πιο παιχνίδι αξίζει σε γραφικά? Έχει νόημα να ενεργοποιήσω anisotropic kai antialiazing? Έχω 17 crt και παίζω στην κλασική 1024χ768 ανάλυση.Τι προτείνετε? Πάντως από ότι είδα από το unreal 2004 τα γραφικά στα καινούρια παιχνίδια είναι πολύ καλά. Είχα μείνει πολύ πίσω.....
tolis86 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 τι παιχνιδια σου αρεσει να παιζεις? πολι καλα γραφικα και γενικα πολυ καλο παιχνιδι εχει το gtr2 που ειναι το επισημο παιχνιδια για το dtm ειναι προσομοιωση και εχει τις σεζον 2003 και 2004 αν και το παιχνιδι ειναι λιγον μηνων...ειναι σουπερ!! αλλο φοβερο ειναι το richαrd burns rally...φοβερη προσομοιωση και τα γραφικα πολυ καλα αν και λιγο παλιουτσικο...φυσικα quake 4 και FEAR που ειναι φετινα ειναι κατηγοριας fps και απο γραφικα σκιζουν....αλλο παλι το καινουριο το need for speed carbon...φυσικα και εχει νοημα να ενεργοποιησεις τα φιλτρα που λες αλλα μεχρι και ενα οριο...δλδ πραγματικα εγω πανω απο 4χ και 4χ αντιστηχα δε βλεπω και καμια διαφορα ειδηκα πανω στην ενταση του παιχνιδιου αμφηβαλω παρα πολυ αν ειναι αντιληπτη....
jimarass Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 τι παιχνιδια σου αρεσει να παιζεις? πολι καλα γραφικα και γενικα πολυ καλο παιχνιδι εχει το gtr2 που ειναι το επισημο παιχνιδια για το dtm ειναι προσομοιωση και εχει τις σεζον 2003 και 2004 αν και το παιχνιδι ειναι λιγον μηνων...ειναι σουπερ!! αλλο φοβερο ειναι το richαrd burns rally...φοβερη προσομοιωση και τα γραφικα πολυ καλα αν και λιγο παλιουτσικο...φυσικα quake 4 και FEAR που ειναι φετινα ειναι κατηγοριας fps και απο γραφικα σκιζουν....αλλο παλι το καινουριο το need for speed carbon...φυσικα και εχει νοημα να ενεργοποιησεις τα φιλτρα που λες αλλα μεχρι και ενα οριο...δλδ πραγματικα εγω πανω απο 4χ και 4χ αντιστηχα δε βλεπω και καμια διαφορα ειδηκα πανω στην ενταση του παιχνιδιου αμφηβαλω παρα πολυ αν ειναι αντιληπτη.... Ακόμα και στα 4χ 4χ βλέπεις κάποια αξιόλογη διαφορά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.