Vatos_locos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 λοιπών παιδιά πήρα αυτήν την κάρτα από το πλαίσιο όλα καλά περνάω οδηγούς παίζω παιχνίδια κανονικά όλα ωραία το θέμα είναι ότι εκτος από την VGA όταν την έβαλα βρήκε και άλλες συσκευές όπως Nvidia WDM A/V Crossbar Nvidia WDM Video Capture (Univeral) Nvidia WDM TV Tuner ωραία κατάλαβα μαλών η κάρτα έχει video in και out το θέμα είναι ότι στις συσκευές Nvidia WDM Video Capture (Univeral) και Nvidia WDM TV Tuner ενώ πέρασα τους οδηγούς τις μου βγάζει το γνωστό θαυμαστικό με μήνυμα Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση της συσκευής. (Κωδικός 10) έχετε ιδέα τι παίζει εδώ ? δοκίμασα τους δικούς τις οδηγούς που ήρθαν με το CD δοκίμασα να κατεβάσω τους τελευταίους από το Site τις Nvidia αλλα τίποτα το θαυμαστικό παραμένει και μαζί με όλα αυτά μου πετάει και την προειδοποίηση ότι η μια κάρτα έχει αφαιρεθεί και το sli δεν δουλεύει πράγμα που δεν οιωνέ εφικτό καθώς έχω AGP __________________
jimarass Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 λοιπών παιδιά πήρα αυτήν την κάρτα από το πλαίσιο όλα καλά περνάω οδηγούς παίζω παιχνίδια κανονικά όλα ωραία το θέμα είναι ότι εκτος από την VGA όταν την έβαλα βρήκε και άλλες συσκευές όπως Nvidia WDM A/V Crossbar Nvidia WDM Video Capture (Univeral) Nvidia WDM TV Tuner ωραία κατάλαβα μαλών η κάρτα έχει video in και out το θέμα είναι ότι στις συσκευές Nvidia WDM Video Capture (Univeral) και Nvidia WDM TV Tuner ενώ πέρασα τους οδηγούς τις μου βγάζει το γνωστό θαυμαστικό με μήνυμα Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση της συσκευής. (Κωδικός 10) έχετε ιδέα τι παίζει εδώ ? δοκίμασα τους δικούς τις οδηγούς που ήρθαν με το CD δοκίμασα να κατεβάσω τους τελευταίους από το Site τις Nvidia αλλα τίποτα το θαυμαστικό παραμένει και μαζί με όλα αυτά μου πετάει και την προειδοποίηση ότι η μια κάρτα έχει αφαιρεθεί και το sli δεν δουλεύει πράγμα που δεν οιωνέ εφικτό καθώς έχω AGP __________________ ΚΑι εγώ πήρα ,αν είναι asus έχουμε την ίδια. Το μόνο που μου εμφάνισε ήταν ότι δεν έχω sli όπως και εσένα αλλά με τους νέους οδηγούς της nvidia έφτιαξε.Τι παιχνίδι λες να βάλουμε για να λιώσουμε την κάρτα?
Vatos_locos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 δεν ξέρω να σου πω για το sli πάντως και με τους νέους οδηγούς εμενα δεν έστρωσε καθόλου για παιχνίδι τώρα τι να σου πω δεν ξέρω τι παίζεις δοκίμασε το fear να δεις τι fps βγάζει η κάρτα και πες μου και εμενα γιατί δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα Albatron 7600 GS η κάρτα οχι asus
6600gt Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 1ο πιστεύω να έβαλες το καλώδιο τροφοδοσίας στην κάρτα 2ο (και πιο πιθανό) να κάνει conflict με κάποια συσκευή που έχεις όπως κάποια κάρτα pci.
jimarass Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 έπρεπε να πάρεις asus. Πάντως και τώρα καλά είσαι. Ίσως επιδή και η μητρική μου είναι asus και κολλήσανε καλά. Πάντως δεν έχεις πρόβλημα ουσιαστικό.....περίμενε νέους οδηγούς....
Vatos_locos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 καλώδιο τροφοδοσίας έβαλα η μητρική μου είναι Albatron όπως και η κάρτα so την πήρα για να αποφύγω και καλα ασυμβατότητες γιατί και η μητρική έχει Chipset Nvidia και πως θα δω αν έχει conflict ( αν και δεν... αφου πέρνω (Κωδικός 10) και οχι διενευξεις) με άλλες, κάρτα Tv/tuner έχω και έναν Usb Κοντρόλερ επάνω αυτήν την στιγμή
6600gt Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Βγάλε το tv tuner και δοκίμασε, το πιθανότερο αυτή είναι η συσκευή που σου κάνει το πρόβλημα.
Vatos_locos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 ναι αλλα το tuner το χρησιμοποιώ για Video Capture και για radio και αν είναι αυτό το πρόβλημα τι να κάνω δηλαδή αν βγάζω και να βάζω το tuner ?
6600gt Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Έβαλες την κάρτα χωρίς το tv tuner? Αν σου δημιουργεί αυτή το πρόβλημα απλά θα αλλάζεις θέσεις στις pci θύρες ώστε να δεις που σου λειτουργεί.
Vatos_locos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 καλά ok πάω να το δοκιμάσω και να δω
Vatos_locos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 τίποτα και με το tuner βγαλμένο τίποτα
6600gt Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Sorry:-D ξέχασα να σου πω επειδή η κάρτα σου έχει vivo να εγκαταστήσεις πρώτα τους κανονικούς drivers και ύστερα τους WDM drivers http://www.nvidia.com/object/wdm_geforce_4.13.html
insomniac_new Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 akolouthise oti leei o 6600Gt ayto einai klasiko provlima twn kartwn... den einai kati sovaro apla o @!$!@#$ drivers to kanoun min anisixeis
Vatos_locos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Το έκανα και δεν έγινε μετα δωκίμασα του latest Drivers και δεν εγινε πάλι τιποτα και λετε να φτέει το τροφοδωτικό στα watt του αν και ειναι 500W no name και σε λιγο θα αλάξω με ένα Chifteck 500W
6600gt Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Αν η κάρτα σου λειτουργεί χωρίς προβλήματα στα games τότε δεν έχεις κανένα προβλημα.Έτσι και αλλιώς δεν σε ενδιαφέρουν αυτές οι λειτουργιές καθώς έχεις tv tuner.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.