dikhgoros Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Καλησπερα ανοιγω μια ταινια divx , παιζει κανονικα αλλα σε μερικες σκηνες εχω πολυ χαμηλο ηχο , η μουσικη της ταινιας πχ ειναι πολυ δυνατοτερη απο τα λογια των ηθοποιων η' ακουγονται ολοι οι αλλοι οι ηχοι μια χαρα πχ κινητηρας αυτοκινητου ,κελαρυσμα ρυακιου αλλα οι ηθοποιοι ακουγονται πολυ αχνα στο βαθος η και καθολου...τι να κανω? Το εχω δοκιμασει σε αλλο pc κ παιζει μια χαρα.. thanx in advance
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Μου μυρίζει πρόβλημα με τα settings στην κάρτα ήχου σου. Έχεις κάρτα 5.1 κτλ? Μήπως στον player έχεις βάλει settings για ηχεία 5.1; Τι ηχεία έχεις; Μήπως έχεις συνδέσει τα ηχεία σου σε λάθος εισόδους (σε rear πχ
DimitRi_Del Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Poli pithano einai na exeis lathos settings kai sto ac3 filter h' na min "swsta" fitagmeni i tenia
Greek Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Τα settings σου πρέπει να είναι. Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το PowerDVD όπου είχα στης ρύθμισεις του, για τα ηχεία είχα 5.1 και μόλις το γύρισα 2.1 έγινε ok
dikhgoros Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 ηχεια εχω 2:1 αλλα δεν εχω δει τετοια επιλογη στα speaker settings.. γι αυτο εχω επιλεξει desktop stereo speakers?! .. εχω lap top by the way
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Όταν την ανοίγεις με PowerDVD πάλι το ίδιο γίνεται; ( Απορία: πώς έχεις 2:1 σε laptop; τα έχεις συνδέσει εξωτερικά έτσι; )
dikhgoros Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 ναι ειναι εξωτερικα.. με power dvd μου φαινεται οτι ειναι λιγο καλυτερα οχι τιποτα τρελα πραγματα 10-15% αυξηση αλλα εχω την εκδοση 5 (βασικη) και αναγνωριζει μονο 2 ηχεια (δεν βλεπω πουθενα επιλογη 2.1 ... αν κανω αναβαθμιση σε 7 ?( που θα βρω μια αξιοπιστη να κατεβασω?)
dikhgoros Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Poli pithano einai na exeis lathos settings kai sto ac3 filter h' na min "swsta" fitagmeni i tenia πηγα εδω και αλλαξα σε output 2/0 +sw 2.1 stereo , αλλα δεν ξερω ποσο να βαλλω αυτο το PCM 'η αν χρειαζεται να αλλαξω κατι αλλο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.