Προς το περιεχόμενο

κατασκευη πλακετας

trelopipinis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι φοιτητης και μου εχουν αναθεση μια εργασια πάνω σε μικροελεγκτες (χτισιμο πλακετας) και με 8051 ή pic επειτα να προγραμματιστει. Επειδη ειμαι ασχετος με την κατασκευη πλακετας και δεν εχω ξανασχοληθει με κατι παρομοιο θα το εκτιμουσα παρα πολυ αν καποιος μου εδινε πληροφοριες για μαγαζια που αναλαμβανουν τετοιες κατασκευες ή για σχετικα links που μπορω να βρω αναλογα θεματα εργασιων.

Δημοσ.

file einai aplo 8a pas se ena magazaki pou na pouolaei ilektronika idi kai 8a pareis komatia plaketmeta me enan aneksitilo markadwro 8a sxediaseis tin nisides soupanw tis kai tin boutas se trixloriouxo sidiro kai i plaketa 8a tipo8ei moni tis twra psakse sto google gia PCB constradtion olo kai kapio odigo 8a breis

Δημοσ.

Αν θέλεις να βρεις άνθρωπο να σου φτιάξει την εργασία ρώτα στη σχολή σου κανένα ψαγμένο φοιτητή (π.χ. komatoskula) να σου δώσει πληροφορίες.

Αν θέλεις να ψαχτείς λιγάκι και να την κάνεις μόνος σου ξεκίνα από εδώ: http://www.hlektronika.gr

Δημοσ.

Εγώ σπούδαζα στα Χανιά κι όταν δεν είχα χρόνο να τυπώσω την πλακέτα στο εργαστήριο πήγαινα σ ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά και μου κανε αυτός τη δουλειά πολύ φτηνά.Ίσως γίνεται και στην πόλη σου αυτό.Ψάξτο.

Μετά με τρυπανάκι τρυπάς την πλακετά,περνάς τα εξαρτήματα και κολλάς:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...