trelopipinis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Ειμαι φοιτητης και μου εχουν αναθεση μια εργασια πάνω σε μικροελεγκτες (χτισιμο πλακετας) και με 8051 ή pic επειτα να προγραμματιστει. Επειδη ειμαι ασχετος με την κατασκευη πλακετας και δεν εχω ξανασχοληθει με κατι παρομοιο θα το εκτιμουσα παρα πολυ αν καποιος μου εδινε πληροφοριες για μαγαζια που αναλαμβανουν τετοιες κατασκευες ή για σχετικα links που μπορω να βρω αναλογα θεματα εργασιων.
firewalker Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Αν θέλεις αγόρασε το περιοδικό Elector και δες στις πίσω σελίδες. Θα βρεις αρκετά διαφημιστικά για τέτοιες εταιρίες με ειδικές τιμές για φοιτητές.
vaggelis_cha Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Για να φτιάξεις την πλακέτα πρώτα πρέπει να την σχεδιάσεις σε κάποιο σχετικό πρόγραμμα όπως το Protel (εμπορικό) ή το Eagle (έχει δωρεάν χρήση). Όταν το τελειώσεις το σχέδιο, το γράφεις σε ένα CD ή flashάκι και το πας σε ένα από τα καταστήματα που λέει ο φίλος πριν.
miha_ill Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 ή ηλεκτρονικός ή αυτοματιστής ... Τι νομίζετε; μόνο εμείς κάνουμε pic Δοκίμασε και με το κολητήρι δεν θα πάθεις τίποτα αν είναι απλό το κύκλωμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.