Blackie Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Καλησπέρα σε όλους! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την PSTN σύνδεσή μου. Έληξε η ADSL μου και προσπάθησα να συνδεθώ με PSTN, συγκεκριμένα με 2 συνδέσεις. Κάνοντας την κλήση μου έβγαλε ένα παραθυράκι όπου είχε τίτλο για χειροκίνητη κλήση ή κλήση μέσω τηλεφωνικού κέντρου, όπου έπρεπε να καλέσω τον αριθμό με το σταθερό και με το που ακούσω το χαρακτηριστικό ήχο σύνδεσης του modem να πατήσω OK, να κλείσω το τηλέφωνο κι έτσι θα συνδεθεί. Το δοκίμασα και τελικά συνδέθηκα. Αυτό τι μπορεί να είναι; Πως μπορώ να καλώ με τον κλασσικό τρόπο, δηλαδή κλήση μέσω Η/Υ και αυτόματη σύνδεση; Έχω Windows XP Pro SP2 English. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επισυνάπτω το ανάλογο print screen.
poulinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 klik Start, meta Control Panel. diplo klik Network Connections. pano pano menu Advanced menu, klik Operator-Assisted Dialing gia na to kliseis.
Blackie Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Στραβομάρα!!! Μισή ώρα το έψαχνα εκεί και ήταν απ'τις πρώτες επιλογές, έλεος! Να είσαι καλά φίλε, σ'ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.