ergidis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Καλημερα σε ολους.Εχω συνδεση ΑΝΤΣΕΛ με την χολ που λιγει σε 3-4 μηνες. Μου ειπαν οτι μετα θα πρεπει να πληρωνω τον μηνα 42Ευρο για οναμαστικη ταχυτητα 2048 ενω αποτι βλεπω εγω εχω μονο 1024 ακομα. Απο ολα αυτα που διαβαζω εδω με τις διαφορες εταιρειες που ολο παραπονα ειναι οι συνδρομητες τους, (προταθλητης ο ποτε) , θα ηθελα, αν ξερει καποιος ,να μου πει πια ειναι η πιο σωστη απο αποψη ειλικρινιας, εξυπηρετηση πελατων, σωστη παροχη υπηρεσιων και φυσικα οικονομικη εταιρεια για να γραφτω μετα. Ευχαριστω εκ των προτερων...Ειμαι ιδιωτης και χρησιμιποιω ιντ-ετ μονο για κατεβασμα σελιδων. Οχι μουσικες, οχι τενιες, οχι τιποτα δυσκολο.
tip8y Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Προσωπικά κι έχοντας περάσει απο Forthnet, Vivodi, Otenet και τώρα HOL τη μεγαλύτερη ηρεμία την είχα με OTEnet. Σε διάστημα ενός χρόνου είχα σταθερές ταχύτητες, εκτός απο 1 μήνα που συνάντησα πρόβλημα, και απο εξυπηρέτηση μου φάνηκε μια χαρά. Και τώρα με HOL μια χαρά είμαι (26 ευρώ/μήνα 4mbit), απλά δε νομίζω οτι είναι και ό,τι καλύτερο απο άποψης εξυπηρέτησης (μάλιστα μια φορά με κάνανε γύρω-γύρω όλοι στα τμήματα του τηλεφωνικού κέντρου, πολύ γέλιο ). Μετά έρχεται η Forthnet, ενω Vivodi ουτε καν να το σκεφτείς. Μιλάω προσωπικά πάντα απο αυτά που έχω δει/περάσει, για tellas κτλ δε μπορώ να εκφέρω γνώμη
chiderboy Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Forthnet θα έλεγα εγώ. Σέρνεται τελευταίο καιρό αλλά το ίδιο συμβαίνει και με τις υπόλοιπες.... Να ναι καλά ο ΟΤΕ....:twisted: Μέτα η επόμενή ίσως να είναι η Otenet αλλά δε θα πήγαινα εκεί ακόμα και λιγο καλύτερη να ήταν
Tetix Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Aφού το θες για σερφάρισμα κυρίως κοίτα για Forthnet αφού είναι η πιο φτηνή. Το μόνο πρόβλημα είναι τα pings που δεν σε απασχολούν και η εξυπηρέτηση που ίσως περιμένεις κανά δεκάλεπτο-τέταρτο μέχρι να μιλήσεις
polaki Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Aν θέλεις δεκάλεπτο τέταρτο να μιλήσεις με Forthnet, με HOL & Vivodi δηλαδή πόσο θέλεις? Η HOL πάντως είναι η μόνη που σου ρίχνει τη γραμμή, έτσι να μην χρεώνεσαι δηλαδή... Πέρασα από Vivo όταν ADSL είχαν 5άτομα στην ελλάδα (που λέει ο λόγος) και κόστιζε 145 € το μήνα η 384... Πήγα στη Forthnet για ένα χρόνο, βρήκα την υγειά μου απο ποιότητα, πάλι στα 384... και πέρισυ βρήκε την υγειά μου η τσέπη μου με τα 42.5 €/μηνα (12μηνη προσφορά HOL 1024), αλλά ανάβω λαμπάδες κάθε κυριακή στην ενορία μου μην πάθει τίποτα η σύνδεση (και μου ρίχνει τη γραμμή η HOL στο 20λεπτο).. Όσο για της γκρίνιες του κόσμου για το TS (που δεν έχω κάτσει καν να ασχοληθω μιας και δεν με αγγίζει, ρίχνω κάτι 160άρες χαλαρά στο eMule) δεν ξέρω τί να πω, δεν θελω να πάρω ανθρωπο στο λαιμό μου αλλά εγω σκέφτομαι να ανανεώσω με την ΗΟL πάλι μιας και δεν εχω καποιο παράπονο..
blackstar Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 otenet / forthnet, me thn forthnet na einai poio oikonomiki, ala thn otenet na einai poio sta8eri (a.k.a: plates ote=kaliteri kai poio grigori e3ipiretisi).
tip8y Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Η HOL πάντως είναι η μόνη που σου ρίχνει τη γραμμή, έτσι να μην χρεώνεσαι δηλαδή... Αχαχαχα ισχύει, έχει τύχει να αναγκαστώ να πάρω 5 φορές μέχρι να καταφέρω επιτέλους να μιλήσω. Thanks HOL!:-P Τα περι TS είναι υπερβολικά, εγω πάντα 400άρια πιάνω όπου τα σηκώνει, αλλά δε νομίζω να τον ενδιαφέρουν τα περι TS τον τύπο μιας και μίλησε για serfin' κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.