Προς το περιεχόμενο

Οθόνη 20" TFT Wide

coby

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

L204 thn exw 3 vdomades kai einai apsogh.

Oti kai na epilekseis, na ksereis oti panw apo 20'' wide monitors tha xriasteis kai mia kalh karta grafikon gia na paizeis ta nea games sta 1680/1050.

Δημοσ.

Πριν μια εβδομαδα πηρα 2 L204 απο το πλαισιο και οι 2 εχουν προβλημα. Η DVI δεν λειτουργεί. Τσεκαρισμενο και απο το τεχν τμημα του πλαισιου και μετα απο πολλα με παρεπεμψαν στην LG και ακομα δεν εχω βρει ακρη!!!

Δημοσ.

-----------Reply to Customer Enquiry------------

Agapite kyrie, auti ti stigmi den yparxei diathesimotita gia tin sygkektrimeni othoni. Pithanotata tha yparxei pali sta katastimata sta mesa tou epomenou mina. Me ektimisi, Kentro Eksupiretisis Pelaton

Κατευθείαν από την LG Hellas...

Οπότε υπομονή.

Βέβαια αυτά που μου λέτε για τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά. Μέχρι να εμφανιστεί στα ράφια των καταστημάτων θα έχω τα μάτια μου ανοιχτά για καμιά εναλλακτική λύση...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις έφτασε η LG 204WT από το eshop.gr!

Είναι TΕΡΑΣΤΙΑ!

Εϊμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα.

Α είχε και DVI καλώδιο στη συσκευασία.

Άξιζε την υπομονή.

Δημοσ.
Μόλις έφτασε η LG 204WT από το eshop.gr!

Είναι TΕΡΑΣΤΙΑ!

Εϊμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα.

Α είχε και DVI καλώδιο στη συσκευασία.

Άξιζε την υπομονή.

Κι εγω χτές πηρα απο το πλαισιο ακριβώς την ιδια!!Την έχω συνδεσει με το dvi και δουλευει κανονικα μονο που η καρτα δεν εχει την επιλογη για τοσο ψηλη αναλυση 1680Χ1050!!(fx5500 nvidia)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω κάτι, δηλαδη nas σου χάλασαν οι οθονες και σου ειπαν να βγάλεις εσυ το φίδι απο την τρύπα? Πες τους να σου δώσουν καινουριες και να εχουν να κανουν αυτοι με την αντιπροσωπεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...