Προς το περιεχόμενο

dual channel-αναβαθμιση μνημης

Sorana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα, ηθελα να ρωτησω το εξης. Εχω 2 dimm kingston 512 ddr 3200 σε dual channel. Θελω να βαλω αλλο ενα γιγα, αλλα σκεφτομαι τι ειναι καλυτερο, να παρω αλλα 2 512αρια η ενα dimm 1gb αφηνοντασ το τελευταιο slot ελευθερο για μελοντικη αναβαθμιση. Αυτο που δε ξερω ειναι αν θα χασω το dual channel. Επισης, για να το διατηρισω πρεπει κ τα καινουργια ντιμακια να ειναι ακριβως τα ιδια με τα παλια η δε πειραζει να ειναι διαφορετική μαρκα? Τέλος, αξιζει τελικα να ασχολουμαι με το dual channel η τελικα δεν κανει κ τοση διαφορα...

Δημοσ.

Υπάρχει ήδη διατυπωμένο πολλάκις φορές το ερώτημα που διατυπώνεις.

Κάνε κανά search πρωτού ανοίξεις thread καμμιά φορά.

1 χρόνο + είσαι εδώ, ακόμα δεν έμαθες να κάνεις search ?

Δημοσ.

Εχεις δικιο, ειχα κανει search αλλα δεν το ειχα ψαξει αρκετα, βρηκα κ το δικο σου το post κ καταλαβα πολλα. Μια ερωτησουλα μονο, την οποια δεν μπορω να βρω....αν κρατησω τα δυο 512 που εχω τωρα κ βαλω 2 dimm 1gb στο αλλο channel, θα εχω ακομα dual channel? ο λογος που το ρωταω ειναι επειδη χρησιμοποιω αρκετα video edit, audio edit κ αρκετο gaming κ θα ηθελα να εχω τον καλυτερο συνδυασμο. Βρηκα σε καποιο forum οτι ο San Diego δεν εχει προβλημα να διαχειριστει 4 banks κ για αυτο ρωταω...αν γνωριζει κανεις θα το εκτιμησω...ευχαριστω..

Δημοσ.

Πολύ χλωμό να χρειαστείς πάνω από 2 Giga.

2x256+2x512, 2x1024+2x512 όλα αυτά παίζουν αρκεί να είναι ίδια Hz όλες.

(εγώ παίζω dual με τον πρώτο συνδυασμό)

Δημοσ.

Το Dual Channel θα διατηρηθεί ( εκτός και αν πας για συνδυασμό 1 Doublesided και τρείς singlesided ).

Αλλά και να μην είχες dual channel, διαφορά ουσιαστική δεν θα έβλεπες.

Επίσης οι επιδόσεις της RAM στο video encoding δεν παίζουν ρόλο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...